JammerbugtFC topper tabellen med 6. sejr i træk

Print Friendly, PDF & Email

Det blev, som det så ofte gør i et intenst og hektisk lokalopgør, mere power end pænt. Men der var masser af spænding og knald på tacklingerne i en jævnbyrdig dyst mellem Jammerbugt FC og Thisted FC.

Kort før kick off understregede lange køer af forventningsfulde fans uden for stadion den store interesse for opgøret mellem to hold, som begge har vist gode takter i den indledende fase af sæsonen. De knap 400 tilskuere på lægterne skabte gode rammer om dysten på et Sparekassen Vendsyssel Arena badet i lys fra de nye lysmaster, som for første gang var taget i brug. I det hele taget var stemningen i top denne fredag aften.

Det var gæsterne, som godt bedst ud af starthullerne, da keeper Marcus måtte ud i fuld længde for at tippe i frispark forbi mål i andet minut.

Der var ikke meget ro over spillet i en hektisk start, men begge gav alt, hvad den kunne trække. 1. halvleg var præget af dueller, mens spillet bølgede frem og tilbage, dog uden de store åbne målchancer.

Efter en halv times tid blafrede nettet imidlertid alligevel. Mads Larsen tog frispark fra venstre side og fandt i feltet Nikolaj Lyngø, der steg højt over alle andre og pandede bolden i mål til 1-0 og stor jubel.

Jammerbugt FC fik mere og mere greb om kampen og inden pausen øgede de blåblusede også til 2-0. Igen var Mads Larsen i oplæggerens rolle, da backen fløj ned af venstre kant og med et fladt indlæg lagde bolden til rette for Sead Gavranovic, som køligt sendte bolden over stregen.

Efter en velfortjent pause kom Jammerbugt FC mandskabet målrettede ud til 2. halvleg, fastbesluttet på at holde føringen og hente den sjette divisionssejr på stribe i indeværende sæson.

Hjemmeholdet kontrollerede opgøret og selvom gæsterne fra Thisted FC ikke holdte sig tilbage og kæmpede hårdt for at finde vej tilbage i kampen, så gav Jammerbugt FC ikke ved dørene. Der var lukket og sejren var ikke til at rokke ved.

De blåblusede gjorde det igen, og denne gang i et tæt lokalopgør, hvor rammerne bidrog til at fyre ekstra op for intensiteten. Sejren bringer Jammerbugt FC på 18 ud af 18 muligt point, og tager vi alle betydende kampe med i hele 2020, lyder statistikken 12 sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag.

Den blå bølge ruller for fuld tryk, og allerede tirsdag ruller den ind i Middelfart i pokalturneringen. Her tændes stadionlamperne på ny til bold i Jammerbugten.

Jammerbugt FC – Thisted FC: 2-0 (2-0)
31’ 1-0 Nikolaj Lyngø, Jammerbugt FC
42’ 2-0 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Michael Stokbro, Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Mads Larsen (Mathias Mortensen) – Sead Gavranovic (Simon Jensen), Christian Rye, Anders R. Jensen (Max Møller), Bardhec Bytyqi (Emil A. Nielsen) – Morten U. Thomsen, Lasse Storvang (Viktor Ahlmann). Ikke benyttet: Kasper V. Jensen.