Bæredygtighedsfestival i uge 42 – højt til himlen

Print Friendly, PDF & Email

I efterårsferien fra den 10.-18. oktober 2020 bliver der sat fokus på bæredygtighed i Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand. Det er 2. år i træk, der afvikles Bæredygtighedsfestival i området.

Du kan blandt andet komme med på en masse skønne ture i naturen – både med og uden guide, bygge dit eget fuglehus, smage de lækre lokale råvarer, være aktiv i naturen, komme med på skovbadning eller svampejagt, lære at filetere en skånsomt fanget fisk, kigge på genbrugskunst og selv skabe dit eget, besøge vindmølleparken i Klim og meget mere.


Bæredygtighedsfestivalen bliver lidt anderledes i år grundet Corona. Der er mange små arrangementer, og vi har valgt, der skal være tilmelding, så vi får spredt deltagerne ud, og der ikke kommer for mange med. Arrangementerne er rettet mod hele familien. Et program med 70 forskellige aktiviteter spredt ud over 9 dage, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtig feriedestination.

Der tages forbehold for aflysninger, grundet Covid-19. Hold jer opdateret på Facebook.