Jammerbugt Kulturskoles ungdomskor sang julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kulturskoles ungdomskor sang julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Søndag den 3. december, på første søndag i advent 2023, dannede Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt i Aabybro rammerne for en stemningsfyldt koncert, hvor makkerparret Kaya Brüel og Ole Kibsgaard sang 24 veludvalgte julekalendersange. 

Undervejs i koncerten fik de hjælp af et par håndfulde lokale sangstjerner fra Jammerbugt Kulturskoles Ungdomskor, hvilket naturligvis fik stemningen og julehumøret til at stige endnu højere i den næsten fyldte sal.

Vi kender dem alle sammen. Hvert år op til jul dukker de op igen, vi mindes og husker tilbage. Julekalendersangene fra de mange forskellige TV-julekalendere, der har været igennem tiden og op gennem vores barndom. 

Flere af dem er blevet til klassikere, en fast del af det traditionelle repertoire af sange til højtiden og hvert år lanceres mindst én ny sang, der kandiderer til at opnå samme status som de mange forgængere.

Makkerparret Kaya Brüel og Ole Kibsgaard tog salen med på barndommens Memory Lane i julekalendersange og parret fik, med koncerten søndag eftermiddag, smilet frem på læben og måske også en bevægende tåre i øjenkrogen ved det afsluttende nummer af Rasmus Seebachs, “Du lille store verden”. 

Foto: Jammerbugtposten.dk

Andre numre gennem koncerten kan nævnes “Tidsrejsen”, “Juleønsket”, “Julefeber”, “Tinkas Juleeventyr”, “Absalons Hemmelighed”, “Vinterbyøster”, “Nissebanden”, “Jul på slottet”, “Alletiders Jul”, “Jul i Gammelby”, “Jesus Josefine”, “Torvet”, “Juletestamentet”, “Jullerup Færgeby” m.fl. – Og dømme ud fra stemningen i salen kan det konkluderes at julekalendersange ikke går af mode og især ikke når generationer med bedsteforældre, forældre og børn er samlet til fællessang i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt.

LÆS OGSÅ: Flere bilister uden kørekort stoppet i Pandrup og Aabybro

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn