Jammerbugt Kommune søger: Tidsbegrænset pædagogmedhjælper stillinger i førskoleforløb på Aabybro Skole

Aabybro Skole
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Tidsbegrænset pædagogmedhjælper stillinger i førskoleforløb på Aabybro Skole

Deltidsstillinger 35 timer om ugen.

Aabybro Skole søger lige nu fire4 pædagogmedhjælper, som skal varetage opgaver i forbindelse med førskoleforløbet på Aabybro Skole. Førskoleforløbet på Aabybro Skole løber fra den 02. april 2024 til den 28. juni, hvor skolernes sommerferie begynder. Du vil blive ansat fra den 18. marts 2024 – 05. juli 2024.

Opgaven som pædagogmedhjælper i førskoleforløbet byder på en varieret hverdag, hvor der særligt er fokus på børnenes kendskab til skolen, hinanden, de voksne, men også til de strukturer som kendetegner det at gå i skole. Det kan f.eks. at sidde med små opgaver, holde frikvarter, vente på tur, tage på tur osv. Desuden vil en af dine primære opgaver være at være med at hjælpe børnene til at de føler sig trygge i skoleverdenen samt hjælper dem med at få skabt gode relationer til de andre børn.

Udover at være en del af førskoleaktiviteterne og opgaverne, så er der ligeledes opgaver i SFO-regi for de samme børn. Vores SFO er et sted, hvor der er plads til mange forskellige aktiviteter, som både initieres af voksne og af børn. Vi vægter et godt humør og glade børn, der trives og udvikler sig. Vi er en SFO i bevægelse – og som sætter stor pris på de fysiske elementer i hverdagen. SFO’en er derfor en DGI certificeret SFO, hvor vi har et stort fokus på idræt, leg og bevægelse. Du må derfor meget gerne brænde for bevægelse, men også gerne for udeleg, krea-aktiviteter, musik, skak el. teknologi som du vil kunne byde ind med i SFO-regi.

Der er 2 førskole-hold med ca. 50 børn på hvert hold, og man samarbejder med 4 fastansatte pædagoger om opgaven, som alle har været en del af dette forløb tidligere. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet ét af holdene og én af de faste pædagoger, men der vil være et tæt samarbejde mellem alle ansatte til opgaven.

Du ansættes på 35 timer om ugen, og dit skema kan variere gennem ansættelsesperioden. Vi åbner SFO’en klokken 6.20 hver dag og lukker klokken 17.00 man-torsdag og klokken 16.00 om fredagen. Derfor vil du blive skemalagt indenfor dette tidsrum.

Værdimæssigt lægger vi stor vægt på at mødet og samværet med andre mennesker er anerkendende og ressourceorienteret. Vi forventer, at du er god til at skabe relationer og har blik for det enkelte barns styrker, kompetencer og behov, men også for at understøtte og udvikle gode børnefællesskaber.

Vi forventer, at vores kommende kollega

  • kan spille med i en dynamisk personalegruppe
  • kan indgå i et team med forskellige roller
  • har blik for det enkelte barns styrker, kompetencer og behov
  • er stærk i relationen og har lyst til at gøre en forskel for førskole børnene
  • er stabil og deltager positivt og konstruktivt i arbejdet i førskoleteamet
  • at du er mødestabil og fleksibel
  • har et godt humør, er fleksibel og bidrager til en god arbejdsplads

Yderligere oplysninger
Du kan også se flere oplysninger om skolen på www.aabybroskole.dk eller indhente yderligere oplysninger hos SFO-leder Anja Michaelsen på telefon 41 91 32 26.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster.

Ansøgningsfrist 20. februar 2024 klokken 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 27. februar 2024

Stillingerne ønskes besat 18. marts 2024.

Ansøgere til stillingerne skal være indforstået med, at Jammerbugt Kommune indhenter børneattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn