Jammerbugt Kommune søger: Læsevejleder til Gjøl Skole med linjefag i dansk

Gjøl Skole
Gjøl Skole. Foto: Arkiv
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Læsevejleder til Gjøl Skole med linjefag i dansk

Vi søger hermed en engageret lærer med linjefaget dansk og gerne musik til indskolingen og mellemtrinnet. Stillingen er fast og på 37 timer med start den 1. januar 2024.

Om skolen

Gjøl skole og SI, eller som vi betegner os selv ”Skolen ved Fjorden”, kendetegnes ved at skolen, børnehaven og vuggestuen er samlet ét sted. Det giver barnet en tryg opvækst med liv og læring samt kendte lærere og pædagoger. Eleverne går på skolen til og med 6. klasse, der er på nuværende tidspunkt 79 elever på skolen.

På Gjøl Skole er vi optaget af at ”Nutiden skaber børn, der skal lykkes i fremtiden”. Eleverne skal kunne navigere i en foranderlig verden med høj kompleksitet, skiftende retninger og forskellige kontekster. På Gjøl Skole arbejder vi derfor med det hele menneske med særligt på fokus på dannelse, læring og en uddannelse på sigt. Du kan læse mere om vores vision på Gjøl Skolens hjemmeside.

Vi er optaget af en fortsat udvikling af organisationen med en dynamisk og samskabende kultur, hvor der er fokus på det gode og konstruktive samarbejde. Det betyder, at elever, lærere, pædagoger, forældre og ledere – samt eksterne samspilspartnere, alle spiller en særlig rolle i arbejdet med børnene. Vi har fokus på at udvikle en fællesskabende fagprofessionel kultur, der gennem åben dialog, samarbejde og fælles refleksion skaber nye initiativer og handlemuligheder. På skolen arbejdes der ligeledes med en faglig viden, der kan understøtte skolens ambition om at bibeholde et højt fagligt niveau.

Gjøl Skole er en udviklingsorienteret skole, du skal derfor være indstillet på at blive en del af påbegyndte projekter som ”Det hele liv” og ”TOPH”. I samarbejde med DGI-Nordjylland har vi igangsat projektet ”Det hele liv”; her arbejdes bl.a. med en varieret skoledag og at styrke samarbejdet med lokalområdet. I samarbejde med socialstyrelsen er vi en del af modningsprojektet TOPH, her har vi fokus på elevernes trivsel, vores handleveje og overgange såvel internt som eksternt.

Som lærer på Gjøl Skole arbejder vi som ét team, hvor du i et tæt samarbejde med kollegaer, udvikler, planlægger og gennemfører undervisningsaktiviteter for eleverne.

Vi forventer, at du

  • Har en uddannelse som læsevejleder eller er interesseret i at påbegynde en.
  • Kan bidrage til at fortsætte og igangsætte nye initiativer indenfor læsning.
  • Arbejder struktureret og er god til at samle op på igangsatte indsatser.
  • Vil indgå i et tæt og forpligtende samarbejde omkring børnenes læring og trivsel.
  • Er engageret og relationelt stærk i forhold til elever samt til kollegaer og forældre.
  • Kan tilføje skolen nye perspektiver og har god energi.
  • Har en professionel tilgang til den samlede praksis.
  • Tør at sætte dig selv i scene og er god til klasserumsledelse.

Oplysninger

Stillingen er på 37 timer. Løn sker efter gældende overenskomst og ansættelsen er pr. 1. januar 2024. Ansættelse sker under forudsætning af godkendte børne- og straffeattester. Vedlæg venligst relevante bilag, uddannelsesbevis og udtalelser. Angiv gerne referencer, som vi kan kontakte efter en evt. samtale.

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Anders Bødker Holm på telefon 41 91 32 24. Efter aftale vil det være muligt at besøge skolen.

Ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning snarest muligt og senest mandag den 20. november 2023.

Der afholdes samtaler tirsdag den 28. november 2023.

Skriv venligst i din ansøgning, at du fandt jobopslaget på Jammerbugtposten.dk