Jammerbugt Kommune søger: Lærer ved Ørebroskolen

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Lærer ved Ørebroskolen

JOBANNONCE: Da en af vores gode lærere lige har meddelt, at hun har søgt nye udfordringer, har vi brug for en dygtig person til at tage over efter sommerferien. Der sker samtidig nogle omrokeringer i huset, så derfor er denne stilling begivenhedsbestemt, men vi forventer, at det bliver hele næste skoleår.

Så har du lyst til at være en del af en fantastisk skole, hvor man let kan blive afhængig af det at være lærer? Hvis ja, så er dette job på Ørebroskolen lige noget for dig.

Ørebroskolen er en institution i samdrift, som består af dagtilbud (vuggestue og børnehave) med ca. 45 børn, skole (0. – 6. årgang) med 77 elever, og SFO med ca. 30 børn.

Ørebroskolen ligger midt i en smuk natur i et dynamisk lokalsamfund, og har alle de udefaciliteter, man kan drømme om. Der er et tæt samarbejde mellem skole og dagtilbud. Både dagtilbud og skole har et meget engageret personale, som giver hinanden en masse energi til hverdagen opgaver.

Vi har en anerkendende tilgang til eleverne og tror på, at børn gør det bedste de kan. Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte elevs kompetencer, læring og trivsel og ikke mindst udvikling af elevernes fællesskab, så alle føler sig set og værdsat.

Medarbejderne arbejder i teams, som har et professionelt samarbejde om elevernes læring og trivsel. Der sker god sparring og videndeling i teamet, så man står aldrig alene i en udfordring. Der er en stærk ”vi-kultur” på skolen. Der er generelt en god holdånd, hvor vi prøver at spille hinanden gode.

Alle ansatte er meget engageret i deres arbejde, brænder for den gode undervisning og er optaget af at videreudvikle nye tanker og idéer, så der skabes de bedste læringsmiljøer for eleverne.

Skolen er kendetegnet ved et meget godt samarbejde mellem skole og hjem.

Vi har brug for en lærer, som kan varetage undervisning i dansk, engelsk og kristendom i vores nye dejlige 1. klasse med 12 elever. Dansk i en samlæst 3. – 4.klasse, her er der 20 elever og altid to voksne i dansktimerne. Desuden har vi brug for lidt DSA-undervisning. Der kan også være mulighed for at ændre lidt på fagkombinationen.

Beskæftigelsesgraden er i udgangspunktet på 33 timer/uge. Der kan måske blive mulighed for at supplere med nogle vikartimer.

For yderligere oplysninger
kan du kontakte skoleleder Dorte Elmholdt Smidt på telefon 72 57 82 11. Kontakt pr. mail kan ske til des@jammerbugt.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgere til stillingen skal være indforstået med, at Jammerbugt Kommune indhenter børneattest.

Da vi er så langt henne i forhold til sommerferien, bliver ansøgningsfristen kun frem til og med søndag den 7. juli. Vi forventer at afholde samtaler hurtigst muligt i ugen efter (uge 28).

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn