Jammerbugt Kommune har fået ny hjemmeside

Foto: Jammerbugtposten.dk.

Den nye version af jammerbugt.dk har fået den helt store overhaling med ny struktur, nyt indhold og nyt design, der skal gøre det nemmere for dig at finde svar på spørgsmål, få hjælp til opgaver og give inspiration til oplevelser i fritiden.

Den gamle hjemmeside var blevet forældet og den havde samtidig vokset sig alt for stor og uoverskuelig for både borgere og ansatte og derfor var det på tide med en ny hjemmeside, med reduceret og optimeret indhold.

-- annonce ---

Langt de fleste besøgende på hjemmesiden kommer for at få svar på et konkret spørgsmål, f.eks. om afhentning af affald, for at få information om, hvordan man bestiller nyt pas eller for at undersøge muligheden for at få en dagplejeplads. Derfor er teksterne på hjemmesiden blevet gennemgået, så der er mere fokus på modtageren. Sproget er blevet mere aktivt og ligefremt og der er genveje til de sider, som de besøgende bruger allermest.

Brugeroplevelsen er også forbedret, så hjemmesiden fungerer både på en pc og på en mobiltelefon, hvor det på trods af en noget mindre skærm også skal være nemt at finde rundt og læse indhold. Det er faktisk ca. 70 procent af de besøgende, der besøger hjemmesiden fra en mobiltelefon eller en tablet.

Hjemmesiden er desuden udviklet med fokus på webtilgængelighed, som er helt afgørende for f.eks. blinde, svagtseende, ordblinde eller personer med andre slags fysiske eller psykiske handicaps.

-Vi har fået en mere brugervenlig og moderne hjemmeside. Både designet, strukturen og indholdet er forbedret, så vores borgere og virksomheder hurtigere og nemmere kan få klaret deres opgaver” og selvom indholdet måske ikke ligger samme sted, som det plejer, så håber vi, at alle får en god oplevelse med den nye hjemmeside, fortæller Borgmester Mogens Christen Gade.

På den nye hjemmeside bliver det muligt at deltage i en spørgeundersøgelse, hvor man kan give sin mening om den nye side tilkende – og samtidig deltage i lodtrækningen om en middag for to på Strandhotellet i Blokhus.