Hvem fortjener Handicapprisen 2022 i Jammerbugt?

Aabybro HK LykkeLiga blev udråbt som vinder af Handicapprisen 2020. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Hvem fortjener Handicapprisen 2022 i Jammerbugt?

Handicaprådet i Jammerbugt Kommune vil gerne værdsætte en særlig indsats for borgere med handicap. Derfor kan alle frem til 17. marts 2023 indstille kandidater til den årlige handicappris.

Handicaprådet opfordrer alle til at indstille kandidater til årets handicappris i Jammerbugt Kommune.

Både støttepersoner, privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner kan være kandidater til prisen. Det afgørende er, at de har gjort en særlig indsats for at hjælpe en eller flere handicappede borgere – og dermed gjort en indsats for at øge livskvaliteten for den enkelte.

Formålet med prisen er at anerkende én særlig indsats ud af de mange indsatser for borgere i kommunen med forskellige former for udfordringer. Det kan f.eks. være indsatser, der skaber øget adgang til uddannelse eller beskæftigelse, reduktion eller ophør af misbrug, generhvervelse af førlighed efter sygdom og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og mange forskellige indsatser og fagligheder kan derfor være med i opløbet til prisen.

Prismodtageren får en præmie bestående af 5000 kr., en lille gave og et diplom.

Læs mere her og se hvordan du indstiller til prisen: https://www.jammerbugt.dk/nyheder/hvem-fortjener-handicapprisen-2022/

LÆS OGSÅ: 25 års jubilæum