100 morgenfriske erhvervsfolk til briefing i Jammerbugt Kommune

Pia Beltoft ledede deltagerne igennem Morgenbriefing 2023. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

100 morgenfriske erhvervsfolk til briefing i Jammerbugt Kommune

Vækst Jammerbugt havde onsdag den 15. februar kaldt til Jammerbugt Morgenbriefing 2023 i Kulturhuset Blokhus. Årets tema var “Ledelse” og til at styre deltagerne gennem formiddagen var Pia Beltoft fra TV2 Nord.

Turist & Erhvervschef i Jammerbugt Kommune Anna Oosterhof og kommunens borgmester Mogens Gade indledte med en frisk status på erhvervslivet, hvor det helt naturligt skinnede igennem, at der få dage forinden, var blevet offentliggjort, at Jammerbugt Kommune med over 1.8 mio. turistovernatninger i 2022 er Nordjyllands største turistkommune. Borgmesteren sendte en stor tak til de fremmødte erhvervsfolk for deres store engagement og deltagelse i at Jammerbugt Kommune på mange parametre er placeret helt i toppen af Nordjylland.

Ud over oplæggene fra de to kommunale repræsentanter, var der også oplæg af Seniorrådgiver ved Aalborg University Business School Lars Krull og Leder af Center for Ungdomsstudier, forfatter og foredragsholder Søren Østergaard. 

Både Lars Krull og Søren Østergaard gav det lokale erhvervsliv et oplæg, der fik de mange deltagere til at nikke eftertænksomt. Især Sørens oplæg, som satte fokus på generation y og z, der er begyndt at indtage arbejdsmarkedet.

Hvilke forandringer og nye tanker, ideer og tilgange til onboarding af disse nye medarbejdere, blev meget indlevende og inddragede fortalt med flere eksempler fra deltagernes virksomheder og disses unge ansatte/lærlinge – Og flere af deltagerne blev sikkert også klogere på eksemplerne i forhold til egne teenagebørn.

LÆS OGSÅ: Hvem fortjener Handicapprisen 2022 i Jammerbugt?

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn