Humle og uld: Ølsmagning på Maskeriet i Kaas

Søren Dissing Andersen, manden bag ølbloggen Rookiebeers.com, inviterer til endnu en spændende ølsmagning under navnet Humle og Uld Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Humle og uld: Ølsmagning på Maskeriet i Kaas

Søren Dissing Andersen, manden bag ølbloggen Rookiebeers.com, inviterer til endnu en spændende ølsmagning under navnet Humle og Uld. Denne gang afholdes arrangementet på Maskeriet i Kaas d. 1. marts kl. 19-21.

Det bliver tredje gang, at Søren i samarbejde med Maskeriet og indehaver Marie Appel afholder ølsmagning under navnet Humle og Uld. Tidligere arrangementer i august og september 2023 har været en stor succes, hvor deltagerne har fået muligheden for at smage på et bredt udvalg af øl fra danske og udenlandske bryggerier.

D. 1. marts er det tid til endnu en omgang Humle og Uld, denne gang med undertitlen “Kyndelmisse og fastelavn er det nye sort”. Her fejres det, at dagene bliver længere og lyset vender tilbage, og det sker med en ølsmagning, hvor der vil blive præsenteret 7-8 forskellige øl, som man eksempelvis kan købe i lokale supermarkeder.

Til arrangementet vil Søren guide deltagerne igennem det sure, søde, sorte, lyse og bitre univers af øl. Der vil blive smagt på øl, som ikke nødvendigvis koster en formue, men som smager fantastisk. Alle kan være med, og der vil være noget for enhver smag med øl fra både danske og udenlandske bryggerier.

Foto fra et tidligere Humle og Uld Foto: Privat

Lidt om arrangøren: Søren Dissing Andersen, manden bag Humle og Uld, driver ølbloggen Rookiebeers.com og har i næsten 12 år smagt på og skrevet om over 1000 forskellige øl.

Ølsmagningen finder sted fredag d. 1. marts fra kl. 19-21 på Maskeriet i Kaas. Tilmeldingsfristen er torsdag d. 22. februar.

Prisen for tilmelding er 175 kr. pr. person, og sker ved overførsel til Søren Dissing Andersen via MobilePay 42742600. Det er nødvendigt at kontakte Søren for at sikre sig en plads, og tilmeldingen er bindende efter betaling.

Tag med til en spændende aften med smagsprøver på lækre øl og masser af hygge på Maskeriet i Kaas!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn