Hold komfortabel ferie på farten og anskaf dig et ’rullende hotel’. 

Arkivbillede

Hold komfortabel ferie på farten og anskaf dig et ’rullende hotel’. 

Kør-selv-ferie har og er nu engang populære. Men snakker vi en håndfuld mennesker klemt sammen i et svedigt køretøj, så genkalder det nok minder hos de fleste. Noget nyt og som stiger i popularitet er dog de mere luksuriøse kør-selv-ferier, hvor dit køretøj også er dit hotel!

Den klassiske campingvogn

Campingvognen er udstyret med det meste grej. Men om du køber en campingvogn fra ny eller restaurerer du en af ældre dato, så kan du opnå en ekstra dejlig komfort med en campingmadras. Skift de gamle ud med nogle spritnye, syet i mål, der passer til netop din vogn – læs mere her. Campingvognen har længe været et hit; både blandt børnefamilien, det unge par og de nyligt pensionerede og det er der altså en grund til. For ferien bliver lige det nemmere, når du ikke skal spejde efter hoteller, men blot kan slå dig ned, hvor det lyster. 

-- annonce ---

Hop med på varevognsbølgen

Mange, især unge, er begyndt at ombygge varevogne til små rullende hoteller. Og med få kvadratmeter som dit feriehjem på vejen er det vigtigt, at der også er plads til det hele – også komforten. Med en campingmadras kan du sørge for en behagelig sengeplads – måske på en plade, der kan hejses ned fra loftet eller foldes ud fra væggen! Og med en sengebund af skabe sørger du både for ekstra opbevaringsplads samt et solidt fundament til din sengeplads.

Mærk friheden ved kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie behøves derfor ikke være en omgang gode venner presset sammen i et glohedt køretøj. Nej – faktisk kan det være ganske komfortabelt at tage på ferie i et rullende hotel. Ikke nok med at du kan holde ferie, hvorind du vil, så spare du på de dyre hoteludgifter. Med lidt flere penge mellem hænderne kan du komme ud og opleve lidt mere og vejen fra A til B bliver nem, når du selv kan køre.