Giv En Julegave – Økonomisk julehjælp i Jammerbugt Kommune

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Giv En Julegave – Økonomisk julehjælp i Jammerbugt Kommune

Har din familie brug for hjælp til julegaver og juletræ, så mød op torsdag d. 24. november 2022 kl. 14-19 på Moseby Gl. skole på svanemosevej 46.

Giv En Julegave deler gaver ud til forældre/bedsteforældre, der mangler økonomisk råderum til at købe julegaver til deres børn/børnebørn.

Jul og julegaver går hånd i hånd. Men ikke alle familier kan få enderne til at mødes og give deres børn det, som de ønsker sig i julegave. Nogle børn er endda så uheldigt stillet, at familien ikke har råd til at købe en eneste julegave. Det forsøger Giv En Julegave at lave om på ved at indsamle gaver og donationer, så alle kan få en god jul.

Giv en Julegave er en frivillig forening, som yder julehjælp til økonomisk udsatte børnefamilier i Jammerbugt Kommune. Vi arbejder for at indsamle nyere, brugt legetøj til drenge og piger (0-17 år), såsom Lego, X-box, Nitendo, Monster High, barbie-dukker, dukker, dukkevogne, spil, bøger mv. og udlevere det gratis til udsatte familier.

Er du interesseret i at hjælpe, indsamler Giv En Julegave gaveartikler året rundt. Ring på tlf. 2068 5319 og få anvist nærmeste indsamlingssted. Legetøjet skal være rengjort, og det gør ikke noget, at det er lidt i stykker. Flere af vores hjælpere har hænderne godt skruet på! Vælger du at donere penge, omsætter Giv En Julegave pengene til julegaver. Mobilepay: 79 88 49 – Konto nr.: 90 70 98 30 87 05 95

Ved spørgsmål

Kontakt Henny Gumus tlf. 20685319 – Merete Kjær Larsen tlf. 50503373

Foto: Giv En Julegave