Gestus Nord afholder indsamlingsevent i samarbejde med TV2 Nord

Foto: Gestus Nord
Print Friendly, PDF & Email

Gestus Nord afholder indsamlingsevent i samarbejde med TV2 Nord

Storslået indsamling til fordel for nordjyske børn og unge

Gestus Nord afholder indsamlingsevent i samarbejde med TV2 Nord med henblik på at samle penge ind til nordjyske børn og unge, der har brug for en ekstra håndsrækning.

Dette indsamlingsevent finder sted d. 15. november 2023, og vil blive sendt live fra TV2 Nords studier fra kl. 19.45. Hvis du ønsker at støtte det gode formål, kan du denne aften ringe ind og donere penge. Allerede fra kl. 17.00 har Gestus Nord et panel af gode nordjyske kræfter klar til at tage imod donationerne.

Gestus Nords indsamlingsevent er et nyt tiltag, som foreningen håber, nordjyderne vil tage godt imod. I samarbejde med TV2 Nord afholder Gestus Nord et indsamlingsevent i den bedste sendetid, hvor der samles penge ind lokalt i Nordjylland til nordjyske børn og unge, der har brug for en ekstra håndsrækning. 

Vi er dybt taknemmelige for, at det kan lade sig gøre at lave dette indsamlingsevent i samarbejde med TV2 Nord”, udtaler Jette Nørsøller Uhrenholt fra Gestus Nord. ”Vores mål er at støtte de nordjyske børn og unge, der har mindst og mangler mest, og vi håber, at mange nordjyder vil se indsamlingseventet d. 15. november og støtte vores arbejde.

Gestus Nord er en velgørende forening, som giver støtte til nordjyske børn og unge fra økonomisk trængte familier. Der er mange børnefamilier i landsdelen, der oplever, at det er svært at finde midler til helt basale ting til børnene – særligt op imod jul.

Det kan fx være vinterstøvler, varmt tøj og vinterjakker, samt julegaver og mad til juleaften. Det er imidlertid ikke kun økonomisk hjælp, som Gestus Nord står klar med til de, der har behov for støtten. De laver også aktiviteter for børn og unge med fokus på fællesskab og læring i form sommerlejre og sjove aktiviteter i løbet af året.

Her styrkes børnene i fællesskabet og får mulighed for at møde nye venner. Gestus Nord har også et korps af unge mentorer, der giver lektiehjælp på udvalgte skoler til børn med faglige udfordringer. Det giver fornyet overskud hos børnene og ofte oplever de at få læringslysten tilbage. 

I TV2 Nord studiet vil en række kendte ansigter sidde klar ved telefonerne d. 15. november til at tage imod opkald om donationer. Gavmilde nordjyder kan opleve at få fx Stine Rex, Thomas Augustinussen, Maja Torp eller Julian Jakobsen i røret”, fortæller Jette Nørsøller Uhrenholt. ”Vi er meget taknemmelige for, at de har valgt at støtte op omkring vores arbejde og bruge en aften i den gode sags tjeneste.”

Gestus Nord oplever generelt, at både privatpersoner og det nordjyske erhvervsliv gerne vil bakke op omkring lokal velgørenhed. Faktisk er det Gestus Nords styrke at være en nordjysk velgørende forening, der er funderet på støtte fra privatpersoner og erhvervslivet i Nordjylland, og som hjælper nordjyske børn og unge. På den måde handler det om at stå sammen lokalt og løfte i flok.

Hvis du har fået lyst til at støtte det gode formål, kan du allerede i dag sende en donation til Gestus Nord via MobilPay 55232. Skriv din e-mail i kommentarfeltet, hvis du ønsker at modtage en kvittering. Du kan også vælge at ringe ind d. 15. november mellem kl. 17.00 og 20.30 på 96 96 96 15 og donere et bidrag. 

Alle donationer er velkomne, og donationer på mindst 150 kr. indgår i lodtrækningen om en række fine præmier. Hovedpræmien er 2 billetter i Gestus Nords velgørenhedsgalla d. 16. november 2023. 

De indsamlede midler går ubeskåret til nordjyske børn og unge, der har brug for en ekstra håndsrækning.

LÆS OGSÅ: Kjeld Hedegård Nielsen: Jeg er ikke politiker for pengenes skyld

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn