Frank Østergaard genopstiller ikke ved næste kommunalvalg i Jammerbugt Kommune

Frank Østergaard
Frank Østergaard (SF) Medlem af kommunalbestyrelsen Jammerbugt kommune
Print Friendly, PDF & Email

Frank Østergaard genopstiller ikke ved næste kommunalvalg i Jammerbugt Kommune

Efter tre spændende perioder som medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt har Frank Østergaard meddelt bestyrelsen i SF Jammerbugt, at han ikke vil genopstille til det kommende kommunalvalg, der finder sted tirsdag den 18. november 2025.

Beslutningen om ikke at genopstille har sat gang i en proces, hvor der skal vælges en ny spidskandidat. Dette vil finde sted ved den kommende generalforsamling, der afholdes den 19. marts 2024.

Frank Østergaard fortæller, “jeg har haft nogle spændende og lærerige år i kommunalbestyrelsen og har arbejdet sammen med gode kollegaer fra flere partier. Han har ved flere lejligheder udtrykt sin sympati for rotationsprincippet, som blandt andre Enhedslisten benytter sig af”.

Derfor føler han, at tiden er inde til at træde tilbage og give plads til nye kræfter.

Frank Østergaards beslutning om ikke at genopstille markerer en æra, hvor han takker af med stolthed over sine bidrag til kommunens udvikling og ser frem til at se nye kræfter tage over.

Der vil være mulighed for at høre mere om processen og den kommende planlægning ved den kommende generalforsamling hos SF Jammerbugt den 19. marts 2024.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn