Find hunde til salg på dyreportal.dk – Det bedste sted at købe hund

Print Friendly, PDF & Email

Hunden er menneskets bedste ven. De er trofaste, de kan læres mange ting, og de elsker deres ejer upåklageligt, hvis man behandler dem ordentligt. Det er dog ikke altid så ligetil at finde sin næste bedste ven, da der både er svindlere og andet online. Vi har dog fundet frem til, hvordan du bedst får en ny bedste ven, helt uden at blive snydt undervejs.

Du kan sagtens gå online

Når du skal finde en hund til salg, er et af de bedste steder at starte, ved at gå online. Her kan du finde forskellige kenneler rundt omkring i landet, som opdrætter den race, som du ønsker at få. Derudover så kan du læse deres historie, og få et indblik i hvordan de opdrætter deres hunde, og hvad du skal forvente.

Umiddelbart så lyder det hele rigtig godt, men der er desværre kommet flere og flere svindlere på markedet, når det gælder salg af hundehvalpe. Dette skyldes, at en hundehvalp kan sælges for en god sum penge, hvis det er den rette race. Nogle svindlere har derfor valgt at importere hunde ulovligt, som ikke har fået de rette sundhedstjek, inden de sælges. Det kan ende ud i dyre dyrelægeregninger og mange andre problemer, som man gerne vil være foruden.

Pga. svindlere, så er det en god idé at tjekke den kennel man skal købe fra, eller at finde et troværdigt sted at købe sin hund. Det kan f.eks. være på dyreportal.dk, som er en hjemmeside hvor du kan finde troværdige forhandlere af hunde, så du trygt kan købhund.

Tag altid ud og besøg dem

Når man skal købe en hund, så er det en god idé at tage ud og besøge dem. Ved at gøre dette, så kan du se opdrætterne an, og du kan se om hunden har den personlighed, som du har gået og håbet på. Sommetider når man besøger dem, så oplever man også, at man ser en af de andre hunde derude, og hellere vil have den.

Hunde er forskellige, og de har forskellig personlighed. Det er derfor vigtigt at man finder en hund, som vil passe ind i sin familie. Første skridt er her at finde den rette race, og efterfølgende at besøge hunden, for at se om den stemmer op til forventningerne.

Tjek omgivelserne, når du besøger hunden

Når du tager ud og besøger en opdrætter, så er det vigtigt, at du holder øje med omgivelserne, som hundene går i. De skal gerne være pæne og rene, og give hundene plads til at være hunde. Det nytter f.eks. ikke noget, at du kommer ud til en opdrætter, og de så har hundene i et hundebur eller lignende, hvor der ikke er plads til de kan boltre sig, og opbygge sig en personlighed. Så kommer du forbi et sted, hvor du ikke synes forholdende er i orden, så anbefaler vi, at du finder en anden. Står det helt gral til, så skal det også meldes.