Feriepartner i Jammerbugt søger Salgs- og servicemedarbejdere

Feriepartner Jammerbugt LOGO
Print Friendly, PDF & Email

Jobannonce Salgs- og servicemedarbejdere søges til Til sommerhusudlejningsbureauer i Fjerritslev, Blokhus og Løkken.

Kan du se dig selv som en del af en succesfuld virksomhed med stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel?

Du vil indgå i et team af engagerede og motiverede kolleger, som vi godt tør prale af er blandt de bedste i branchen. Dit fokus vil være at bidrage til en god daglig drift i den afdeling, som du tilknyttes.

Vi har ikke fokus på dit køn og din alder – vi er interesseret i din personlighed. Du behøver ikke have branchekendskab eller være flydende i tysk. Begge dele vil naturligvis være en fordel, men ellers kan alt tillæres!

Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: præsentabel, god udstråling, positiv, optimistisk, løsningssøgende, god til service, socialt anlagt, engageret, trives med mange bolde i luften, når der er travlt, værdsætter fleksibel arbejdstid. Vi har ofte travlt i weekender og ferier og om sommeren – men så holder vi fri på andre tidspunkter tilpasset individuelle behov.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt! Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource!

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Feriepartner har pt. 7 bureauer i Nordjylland med samme ejerskab og har en markedsandel på ca. 25 % hvad angår udlejning af private ferieboliger i regionen.

Vi har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores team i henholdsvis Fjerritslev, Blokhus og Løkken.

Turistbranchen – og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed – er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV på email senest fredag d. 8. november på: hr-nj@feriepartner.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Feriepartner Jammerbugt

Østergade 3, Fjerritslev, 9690 Fjerritslev
Bureauleder Esben Filholm, 4052 3027, esben.filholm@feriepartner.dk

Feriepartner Blokhus

Aalborgvej 17, Blokhus, 9492 Blokhus
Bureauleder Trine Flindt, 6062 5255, trine.flindt@feriepartner.dk.

Feriepartner Løkken

Søndergade 18, Løkken, 9480 Løkken
Bureauleder Julia Spiess, 4038 2990, julia.spiess@feriepartner.dk.