Ferie i paradis? Derfor er Maldiverne det perfekte rejsemål 

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Hvis du trænger til at komme væk hjemmefra, og hvis du trænger til en ordentlig ferie med alt, hvad det indebærer, er en Maldiverne rejse det helt rette valg for dig. 

Maldiverne er en samling af små øer i det Indiske Ocean, hvor du finder unik natur, sand luksus og masser af spændende muligheder for at nyde livet og få nye oplevelser. 

5-stjernede hoteller lige i strandkanten 

Hvis du altid har drømt om at komme til at bo lige på stranden, er Maldiverne det helt perfekte sted. Her finder du luksuriøse hoteller i form af bl.a. små stråtækte hytter, som ligger helt ude ved vandet, så du altid kan nyde den smukke udsigt, og så du altid kan hoppe en tur i bølgerne for at nyde det lækre vand. 

Nogle af hotellerne er sågar placeret på pæle i vandet, hvorfor du kan komme til at sove lige over det rolige og safirblå hav, og så du altid kan følge med i det farverige dyreliv, som svømmer rundt lige under overfladen. 

På de luksuriøse hoteller finder du også restauranter i verdensklasse, og du finder et væld af andre gode mulighed for at nyde livet og koble helt af. 

Unik natur 

Når du rejser til Maldiverne, træder du ind i en helt anden verden. De kridhvide sandstrande og det safirblå hav er noget helt andet end det grå og regnfulde Danmark, og den smukke natur skaber en helt speciel stemning på øerne. 

Naturen hjælper dig til at komme helt ned i gear og nyde roen, men naturen også giver dig spændende muligheder for at gå på opdagelse. Du kan eksempelvis hoppe en tur i bølgerne med snorkel og dykkerbriller for at møde nye oplevelser blandt det farverige dyreliv, som lever lige ud for kysten i områdets mange smukke rev.