Fem gode gaveideer til større børn

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Dette er sponsoreret indhold 

Er du også i tvivl om, hvad du skal give næste gang du skal til børnefødselsdag? Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, især hvis gaven ikke skal gives til egne børn, hvor man som regel er klar over præcis, hvad de ønsker sig. Derfor har vi i det følgende samlet fem gode og forskelligartede gaveidéer til børn, der både kan være et hit til piger og drenge. 


En personificeret fodbold eller håndbold

Rigtigt mange piger og drenge elsker enten at spille fodbold eller håndbold. Derfor kan det være både en fin og anderledes gave at give dem en personificeret bold, som de kan tage med til træning eller spille med i haven. Hos Kickmyball.dk kan du købe både fodbolde og håndbolde med fødselarens navn på. Det gør bolden til både en anderledes, sjov og personlige gave, som enhver dreng eller pige der holder af at dyrke sport, vil blive glad for.

En tur i zoo 

Det er altid en god idé at give børn en oplevelse. Skal gaven gives til et barn, som du har en nær relation til, kan det være særligt fint, hvis det er en oplevelse, som du deler med dem. Afhængig af barnets alder, er der en lang række sjove udflugter, i kan tage på sammen. Men en af de mest universelle, der er sjov for både små og store i alle aldre, er en tur i zoologisk have. Det vil uden tvivl blive en hyggelig dag for både dig og barnet. 

Sjove og anderledes bøger

En bog er altid en god og betænksom gave til et barn. Særligt hvis der er tale om sjove eller anderledes bøger, der lærer barnet om bestemte emner på en kreativ måde. Besøg din lokale bogbutik og tag en tur rundt i bogafdelingen, og du vil blive overrasket over, hvor mange interessante og sjove børnebøger, der vil fungerer godt som en gave til et barn, du holder af. 

Rulleskøjter eller løbehjul

De fleste husker, hvor fed en oplevelse det som barn var for første gang at stå på enten rulleskøjter eller et løbehjul. Ved du, at barnet endnu ikke har prøvet dette, er det en fantastisk gave at give. Sørg for også at beskyttelsesudstyr er en del af gaven, så det ikke skal købes efterfølgende.

Malebøger eller mal-selv plakater

Det kan være en god idé at give børn noget, der appellerer til deres kreativitet og fantasi i en tid, hvor de fleste sidder med hovedet i en skærm det meste af dagen. Og det gør malebøger eller mal-selv plakater i den grad. Både drenge og piger vil kunne fordybe sig i en tegning og maling, især hvis malebogen eller -plakaten er bygget op omkring et tema, som barnet holder af. Det kan desuden godt betale sig at investerer i de lidt dyrere versioner, da de ofte holder længere og er sjovere for barnet at give sig i kast med.