Fed rock og stærk tobak i Blokhus – De originale Shubbere er tilbage!

Foto: Shu-bi-dua 2.0
Print Friendly, PDF & Email

Fed rock og stærk tobak i Blokhus – De originale Shubbere er tilbage!

Torsdag den 4. juli indledes de populære sommerkoncerter i Blokhus med en sand folkefest, når Shu-Bi-Dua 2.0 indtager Blokhus Torv med ikoniske hits som “Stærk Tobak”, “Står på en Alpetop” og “Hvalen Hvalborg”.

I år er det 50 år siden, en flok unge og særdeles energiske knægte fra det nordlige København udsendte deres første album under navnet Shu-Bi-Dua. Efter at nationalorkesterets karismatiske frontmand og sanger gik bort, gik Shu-Bi-Dua på pause. Sidste år markerede 50-års jubilæet for Shu-Bi-Dua med en genforening af de tre ægte shubbere Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup til version 2.0 af Shu-Bi-Dua. Udover de originale shubbere består Shu-Bi-Dua 2.0 af guitarvirtuosen B-Joe Johansen, tangent-tryllekunstneren Rasmus Schwenger samt tromme-troldmanden Flemming Olsen.

Flere af bandets medlemmer har tidligere optrådt i Blokhus under navnet Hardinger Band, hvor de med stor succes har skabt en folkefest for flere generationer med velkendte hits og højt humør. Så forventningerne er høje, når den nye/gamle version af shubberne går på scenen i Blokhus.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

KopiBandet.DK sørger for opvarmningen

Koncerten med Shu-bi-dua 2.0 starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil der være musikalsk underholdning på torvet, når det populære partyband KopiBandet.DK indleder festlighederne.

Gennem mere end et årti har KopiBandet.DK leveret hundredevis af shows i hele Danmark og i udlandet med et niveau af lyd, lys og showmanship, der er svært at matche. De fire personer er kendt for at levere et brag af en fest med deres rockede versioner af de hits, du kender og elsker, samt alle dem, du ikke ved, at du savner. Bandets popularitet bygger på kærligheden til et feststemt publikum, der skinner igennem i den kontakt, der altid skabes mellem gæster og musikerne, når KopiBandet.DK træder op på scenen.

Støt koncerterne

Som noget nyt kan der ved indgangen købes et støttemærke for kr. 50,-. Indtægterne går ubeskåret til de mange udgifter forbundet med afholdelse af de populære koncerter. “Vi oplever hvert år, at udgifterne til alt fra kunstnerhonorarer, lydudstyr og toiletter til stage hands stiger, og derfor håber vi, at publikum vil være med til at støtte koncerterne, så vi også fremover har mulighed for at invitere til de populære koncerter i Blokhus,” udtaler eventansvarlig Jannie Ratke. Desuden opfordrer vi til, at man undlader at medbringe egne drikkevarer og i stedet køber drikkevarer i barerne på pladsen, afslutter Jannie Ratke.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

En særlig tak

Arrangør Erhvervsforeningen Destination Blokhus takker det lokale erhvervsliv, Sparekassen Danmark Fonden Hvetbo, Feriepartner Oplevelsespulje, Sol og Strand Puljen, Norlys Vækstpulje, Blokhus Grundejerforening, Jammerbugt Kommune og det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus, som igen i år står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under alle koncerter.

Vi ser frem til en sommer fyldt med musik, glæde og fællesskab på Blokhus Torv.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn