FÆTTERS gæster Aabybro – Vind billetter til musikalske røverhistorier på højniveau

Foto: FÆTTERS
Print Friendly, PDF & Email

FÆTTERS gæster Aabybro – Vind billetter til musikalske røverhistorier på højniveau

De vestjyske aner fornægter sig aldrig, og hvorfor sku’ de også det. De har for længst slået deres navn fast på de danske spillesteder og i radioen, og det fortsætter de med. I en under- og velspillet stil, hvor du må kigge forgæves efter nogen, der minder om … Fætters.

Ja, de ER fætre eller grandfætre – bandet, der startede med at spille på et par værtshuse, lod sangskrivningen gå sin gang og med frisk, vestjysk luft under vingerne charmerer mere end bare hjemegnen. Med stoltheden over et ophav, fortællinger om selv samme, ro og en tryghed i at vide, hvor man kommer fra. Tilsat en snert Hausgaard og et skvæt Allan Olsen. Og så alligevel helt sig selv.

FÆTTERS spiller op på Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro fredag den 12. april med start kl. 20.00

”Vi er helt almindelige mennesker, og der ligger en forpligtigelse i at tale vores område op. Især, fordi vi er stolte af det. Yderområderne skal alt andet end afvikles. De skal udvikles,” fortæller Anders Toft Bro, en af fætrene, som sammen med resten af fætrene er klar til snart at ta’ på landevejen igen.

Og historien gav sig selv, for ’når man ikke kunne noget med en bold, og der ikke var en café eller biograf i nærheden, skulle man noget andet’, som de siger. Fætters familie ku’ noget med ord og toner, og fætrene, hvor fire ud af fem deler oldeforældre, fortsætter. Heldigvis. For det griber om sig, og selvom det Thyborøn’ske sidder godt tatoveret på den vestjyske rygrad, er deres egen klare sejlrute helt klar – og ørehængende. ”Der, hvor du bliver kaldt fiskersøn, selvom din far er smed”, som det lyder i storhittet ’Opsangen’.

I samarbejde med Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro afholder vi på Jammerbugtposten.dk en konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til fredag aften den 12. april kl. 20.00, når FÆTTERS besøger Aabybro.
Du deltager ved at sende os en mail på redaktion@jammerbugtposten.dk og så er du med i lodtrækningen om 2×2 billetter. Vi trækker vinderne onsdag den 10. april kl. 21.00.
Når du deltager i konkurrencen kommer du ved samme lejlighed på vores mailliste og du vil fremover modtage Jammerbugtposten.dk direkte i din indbakke.

Du kan også deltage i konkurrencen ved at udfylde nedenstående skabelon:

  Deltagelse i konkurrence:

  FÆTTERS har 3 albums bag sig, alle sange er både selv- og velskrevne, og hvis du ikke allerede har set dem på landets festivaler eller spillesteder, er du nok stødt på sangen ’Gutterne på Kutterne’, hvis du da ikke har mødt forsanger Anders Toft Bro i tv-programmet Fotoholdet eller i Natholdet.

  FÆTTERS:
  Anders Toft Bro: vokal, klaver & harmonika
  Christian Toft Bro: guitar
  Allan Toft Josephsen: vokal, bas & trommer
  Christian Stausholm Holm: vokal & guitar
  Morten Maltesen: bas & trommer

  Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

  Skriv venligst en kommentar
  Indtast dit navn