Afgørelsens time nærmer sig i Venstre Jammerbugt: Michael Krogsgaard eller Christian Hem

Lisa Kronborg Sørensen formand for Venstre Jammerbugt. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Afgørelsens time nærmer sig i Venstre Jammerbugt: Michael Krogsgaard eller Christian Hem – Venstre i Jammerbugt har to stærke borgmesterkandidater

Vi er stolte over, at vi i Venstre i Jammerbugt Kommune har to stærke kandidater i vores Byrådsgruppe som stiller op til valget som Borgmesterkandidat, fortæller Formand Lisa Kronborg Sørensen. 

Hun bakkes op af Gruppeformand Ib Nellemann – det glæder mig, at vi har to kandidater, der begge vil arbejde for at videreføre den politik, der har været kendetegnende for Venstre i Jammerbugt Kommune igennem mange år, siger Gruppeformanden. 

Vi er en autentisk decentral landdistriktskommune midt ude i naturen, fortsætter Lisa Kronborg Sørensen. Politikken er det vigtige for os i organisationen, og det glæder mig derfor også, at hele Byrådsgruppen bakker op om den politik, der har kendetegnet Venstre i Jammerbugt Kommune.  

Vi er fortsat dem, der garanterer en aktiv landdistriktspolitik – det gør vi nu, og det gør vi i fremtiden.  

Det er vigtigt for os, at der er lys i vinduerne – både i by og på land. 

Det var vigtigt i går, og det er det også i morgen, slutter Lisa Kronborg Sørensen. 

De to kandidater, der nu har tilkendegivet over for Byrådsgruppen, at de stiller op til at blive Venstre i Jammerbugt Kommunes nye Borgmesterkandidat ved opstillingsmødet den 16. april 2024 er: 

Christian Hem fra Pandrup og Michael Krogsgaard fra Aabybro.  

Det er dog vigtigt at understrege, at andre kandidater fortsat har mulighed for at melde sig på banen, fortæller Lisa Kronborg Sørensen. Hvornår man skal melde sig som kandidat forud for opstillingsmødet vedtages på Kommuneforeningens Generalforsamling den 14. marts 2024. 

Kandidaterne er glade for, at deres kandidatur nu er offentliggjort, de ser frem til opstillingsmødet og ønsker i forbindelse med udsendelsen af pressemeddelelsen at komme med følgende kommentarer:   

Christian Hem fortæller

Det er vigtigt for mig, at den politik, Mogens Gade har stået i spidsen for som Borgmester i Jammerbugt Kommune, den politik vi i Venstre i Jammerbugt Kommune har gennemført, og den politik, der har skabt udvikling i HELE Jammerbugt Kommune, kan fortsætte – også i den kommende byrådsperiode. Derfor stiller jeg mig til rådighed som Borgmesterkandidat. 

Niels Christian Hem (V)
Christian Hem. Foto: Jammerbugt Kommune

Med 18 års erfaring i kommunalpolitik, har jeg været med fra starten, da Jammerbugt Kommune blev etableret. Jeg har været tæt på alle de store beslutninger, der er truffet gennem tiden, jeg kender vores styrker – og vores udfordringer, og jeg er topmotiveret til fortsat at være med til at skabe resultater og udvikle vores fælles kommune til gavn og glæde for vores borgere, gæster, erhvervsliv, foreningsliv, ildsjæle og ansatte. 

Jammerbugt Kommune skal også efter Kommunalvalget i 2025 have en sund økonomi og ikke mindst et bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen baseret på gensidig tillid. 

Ledelsesstilen vil være pragmatisk, løsningsorienteret og tillidsfuld – politikken vil være Venstre i Jammerbugt Kommunes politik – som altid naturligvis baseret på sund fornuft.  

Michael Krogsgaard fortæller

Jeg vil arbejde for en positiv udvikling i hele Jammerbugt Kommune med fokus på vækst, udvikling, nytænkning og fornyelse. Jammerbugt Kommune skal fortsat være en god kommune at bo, leve og arbejde i. En kommune hvor erhvervsudvikling, handelslivet, turismen og landbruget er højt prioriteret, idet det skaber arbejdspladser. 

Michael Krogsgaard
Formand for Teknik og Miljøudvalget Michael Krogsgaard (V) Foto: Jammerbugt Kommune

Jeg vil arbejde for det brede politiske samarbejde i kommunalbestyrelsen og fokusere på, at Jammerbugt Kommune er en god og attraktiv arbejdsplads for alle vores dygtige medarbejdere, som hver dag yder en stor indsats til glæde og gavn for vores borgere. 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn