Få bæredygtig energi med Blue Energy

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Dette indhold er sponsoreret

Blueenergy er et energiselskab, der hjælper dig med at forstå din elregning. Mads Andreas Olesen, Allan Flindt og Christopher Olesen stiftede i sommeren 2014 Blue Energy. Ikke nok med, at Blue Energy guider dig gennem din regning, udbyder de også 100 % klimavenlig energi.

I dag skal vi være meget klimabevidste, når det gælder vores daglige vaner. 95 % af verdens klimaeksperter er nemlig blevet enige om, at de store mængder af CO2 og andre luftforureninger, der kommer fra kul, gas og olie, er den direkte skyld til de klimaændringer, vi ser i dag – og disse bliver kun værre med tiden, hvis der ikke snart gøres noget.  

100 % klimavenlig elløsning

Vores klimasituation er som nævnt usikker. Der må derfor skabes ændringer, hvor der kan. Blue Energy sælger derfor kun strøm, der udelukkende støtter de vedvarende strømproducenter og de nyeste sol- og vindanlæg. Visionen for Blue Energy er en grøn omstilling af energisystemet i Danmark. Missionen er at bringe den grønne produktion ned i øjenhøjde for borgerne, der netop ønsker at blive en del af den grønne omstilling. Borgeren får dermed en økonomisk fordel, og er med til omstillingen af det danske energisystem med Blue Energy. 

Du skal dermed ikke være bange for at skifte energiselskab, hvis du ønsker en grønnere omstilling. Blue Energy hjælper dig, igennem din strøm og den enkle og gennemskuelige forståelse af dine regninger. 

Blue Energy

I sommeren 2014 startede Mads Andreas Olesen og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen startuppet Blue Energy. Det var ikke ligefrem en nem start, da de store konkurrenter længe havde været på markedet: Dong Energy, SEAS og SydEnergi. 

Der gik derfor et år før ideerne med Blue Energy blev til virkelighed. Ikke nok med at de ældre virksomheder skulle til at tage hensyn til en ny konkurrent, skulle de nu også tage hensyn til, at Blue Energy tilbød, og stadig gør, “flatrate”. Flatrate er en løsning, til deres kunder, der består af fri strøm til en fast pris. Det var dermed en hård start på markedet for Blue Energy, der ikke rigtig blev accepteret af konkurrenterne i starten. 

Efter kun fire år blev det besluttet at Blue Energy skulle sælges. Investeringsfonden New Nordic Advisors opkøbte selskabet for over 100 millioner danske kroner. Blue Energy skulle sælges, da det var på tide at udvikle virksomheden endnu mere. Selvom virksomheden blev solgt, er Mads Andreas Olesen stadig ansat som kommerciel direktør i Blue Energy, og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen er også stadig ansat i virksomheden. 

De tre partnere formåede dermed at komme et godt stykke vej med Blue Energy selv efter små fire år. De gennemskuede, at det var det rigtige tidspunkt at sælge, for at give virksomheden et nyt og mere kreativt pust, hvor der er plads til, at de kan være med på denne rejse. 

Blue Energys kunder skal ikke være bange for salget af virksomheden og undrer sig over, hvad det betyder for dem. Blue Energy står stadig inde for samme principper og hjælper deres kunder med en grønnere omstilling og en gennemskuelig elregning.