Er online dating virkelig så anderledes?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Dette er sponsoreret indhol

Netdating er populært som aldrig før. Faktisk er online dating så populært, at man man kunne være bange for, at den måde vi møder potentielle partnere på har ændret sig for stedse.


Uanset om man taler om tiden før eller efter netdating, så er der altid nogle grundlæggende egenskaber som vi leder efter hos en potentiel partner. Dog vil dette dog ændre sig alt efter hvilken type forhold man er på udkig efter. Hvis man f.eks. er ude efter et seriøst og langvarigt forhold, så vil man stort set altid prioritere egenskaber såsom trofasthed og menneskelig varme særdeles højt.

Billedet ændrer sig dog ofte, hvis man hellere vil have et kortvarigt og mere uforpligtende forhold. I disse situationer vil de eftertragtede egenskaber hos en mulig partner i stedet typisk kredse om hvor tiltrækkende og vital den anden person fremtræder.  Udover disse 4 overordnede egenskaber, så spiller en potentiel partners økonomi og sociale status også en væsentlig rolle – både for seriøse og uforpligtende forhold.

Netdating og traditionel dating er ikke nat og dag

Selvom netdating virker som en radikalt anderledes størrelse end traditionel dating, så gælder de 4 ovennævnte kategorier faktisk stadig. Vi leder jo nemlig stadigvæk efter de samme egenskaber hos en partner, når vi er på nettet. Dog vil man på datingsiderne bedømme mulige partnere ud fra deres profilfotos og personlige oplysninger, såsom interesser, humor og geografisk placering. Der er altså med andre ord tale om det samme spil, men med anderledes spilleregler, når det kommer til netdating. Læs mere på Datingpilot.dk, hvor du kan hvad netdating bringer til bordet i forhold til traditionel dating.

Netdating til alle behov

Netop fordi netdating i dag er blevet langt mere socialt accepteret, så strømmer det i disse år ind med nye brugerprofiler på de forskellige hjemmesider og apps. Og dette gælder både for sider, der specialiserer sig i seriøse forhold eller hjemmesider, såsom https://eroti.dk/fraek-dating/ der snarere henvender sig til forhold af en umiddelbar seksuel natur. Netdating er nemlig på godt og ondt langt mere hurtigt og effektivt end traditionel dating, og har som det fremgår en hel del til fælles med det traditionelle fysiske møde på f.eks. arbejdet eller uddannelsesinstitutionen. Netdating har dog alligevel ændret vores datingvaner i en mere virtuel retning. Dog vil de virtuelle møder jo stadig ofte ende i fysiske møder – så måske er forskellene slet ikke så store endda.