Er du vores nye kantineassistent?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Er du en holdspiller, der bidrager positivt til fællesskabet og gerne hjælper til, hvor der er behov for det? Cobham søger en dygtig, åben og fleksibel medarbejder, der kan arbejde som en del af et team, men som også er klar på at tage ansvar og arbejde selvstændigt.

Kantinen betragtes som en medarbejdergode og drives ud fra en grundtanke med høj kvalitet og en indbydende varieret menu. Stillingen er placeret i Pandrup, Danmark. Jobbeskrivelse: 


Til daglig laver vi mad til ca. 150 personer. Der er fremstilling af frokost til virksomhedens medarbejdere, herunder varme retter, udvalg af pålæg, samt en varieret salatbar. Som kantinemedarbejder vil du indgå i et team på tre, som skiftes til at varetage de forskellige afdelinger.

Du vil sørge for at vores høje standarder og egenkontrol udføres til perfektion og du er en problemknuser når travlheden rammer os. I vores køkken kan du forvente en udfordrende og afvekslende hverdag med højt humør. Du vil også kunne bidrage med inspiration til menuplanlægning. Kvalifikationer: 

Vores forventninger til dig som ny kollega er, at du interesserer dig for at lave mad, gerne med erfaring fra branchen. Desuden vil vi forvente at du nyder at yde service til andre, og kan se hvor du kan gøre hverdagen nemmere, sjovere og bedre for andre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Brænder du for dit fag og kan du lide at blive udfordret? – så skriv en ansøgning.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til vores Canteen Manager, Charlotte Jespersgaard +45 2541 4122