Drømmer du om bambus underbukser i god kvalitet?

Bambus underbukser
Bambus tøj er blevet populært - læs mere i denne artikel om Bambus underbukser ARKIVBILLEDE
Print Friendly, PDF & Email

Bambus underbukser

Er du på udkig efter et eller flere sæt underbukser, der kan give dig en eksklusiv komfort og samtidig være lavet på en bæredygtig produktion? Så bør du helt sikkert rette blikket mod varianterne i bambus, der kan give dig det hele.

Bambusfiber er et forholdsvist nyt tekstil, der blev opdaget for første gang i 2001. Sidenhen har det udviklet sig til en regulær bambusrevolution, da de unikke egenskaber ved stoffet giver gode, kvalitetsstærke produkter, der samtidig kan laves på bæredygtig vis.


I dag finder du et stort udvalg af flotte og behagelige bambus underbukser til både mænd og kvinder, som du kan forkæle dig selv med eller give som gave til en, du holder af.

Hvorfor vælge bambus som tekstil?

Der er rigtig mange gode fordele ved at ty til bambus som materiale, når du er på udkig efter et sæt underbukser, der skal kunne give dig det hele:

  • Åndbart, svedtransporterende og temperaturregulerende – bambus består af fibre, der indeholder mikroskopiske porer, som er med til at give stoffet den gode åndbarhed, som faktisk er op til tre gange bedre end den, du typisk får i almindeligt bomuldsundertøj. Derfor har det også både svedtransporterende og temperaturregulerende egenskaber, der gør det til et behageligt materiale at have på i både varmt og koldt klima.  
  • Lugtfrit – grundet de gode åndbare egenskaber slipper du for ildelugtende tøj sidst på dagen.
  • UV-resistent – du kan med fordel bruge tøjet til at skærme dig for solens kraftige stråling, da materialet er UV-resistent.
  • Mildt for huden – tekstilet er superblødt og behageligt at have på, da det på ingen måder irriterer din hud. Derudover har bambus faktisk en antibakteriel virkning, og derfor egner det sig helt perfekt til dig, der døjer med sårbar hud.
  • Slidstærkt – med et slidstærkt materiale som bambus kan du være sikker på, at dine underbukser beholder farven og formen selv efter gentagende maskinvask. 

Muligheder for en bæredygtig produktion

I disse tider hvor bæredygtighed rangerer rigtig højt på forbrugernes prioriteringsliste, er det interessant at bide mærke i produktionen af bambus, som skiller sig ud netop på baggrund af sin bæredygtighed:

  • Gror 100% naturligt – bambus kan gro helt uden brug af hverken pesticider eller andre kunstige stoffer.
  • Har brug for minimale vandmængder – med en plante som stort set kan passe sig selv under både tørke og oversvømmelser, er det meget begrænset, hvor meget vand der skal til for at opretholde en bambusproduktion. 
  • Absorberer mere co2 end træer pr. m2 – som en ekstra bonus kan bambus faktisk bidrage til en generel co2-nedsættelse på verdensplan. 
  • Spreder sig selv – bambus er faktisk den hurtigst voksende plante på jorden, og nogle arter kan vokse op til en meter om dagen! Derudover spreder planten sig selv meget effektivt uden nogen indblanding fra menneskets side. 
  • Biologisk nedbrydeligt – sidst men ikke mindst er bambus 100% biologisk nedbrydeligt.  

Der er derfor uden tvivl rigtig mange muligheder for bambus, der på sigt kan blive et ganske fint alternativ til den nuværende bomuldsproduktion.

I denne shop finder du en masse lækkert bambus underbukser – klik her

Er du gravid og skal det nye bambus undertøj følges med en ny kjole, kan du læse mere herom i denne artikel. Et stort udvalg af flotte kjoler til gravide