Dimissionsaften for Kulturskolens Talentklasse

Efter koncerten uddelte kulturskoleleder Henrik Hammer diplomer til de elever, der skal videre efter sommerferien Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Dimissionsaften for Kulturskolens Talentklasse

I sidste uge var der fest og musik i Jammerbugt Kulturskole, da Talentklassen holdt afslutningskoncert. Aftenen startede med hyggelig fællesspisning, inden eleverne trådte op på scenen for at give en times koncert for familie, venner og andre interesserede.

Koncerten bød på et meget varieret program med numre fra både danske og internationale kunstnere. Eleverne viste deres talent og entusiasme med numre som “Sir Duke” af Stevie Wonder, “New Born” af Muse, “Bennie and the Jets” af Elton John, “Pin It Down” af Madison Cunningham, “Three Women” af Jack White, “Tragic Kingdom” af No Doubt, “Rosanna” af Toto og “Final Countdown” af Europe.

Et af højdepunkterne var aftenens sidste nummer, Europe-klassikeren “The Final Countdown”, som var et passende valg til at markere afslutningen på et succesfuldt skoleår for Talentklassen.

Efter koncerten uddelte kulturskoleleder Henrik Hammer diplomer til de elever, der skal videre efter sommerferien. Cirka halvdelen af eleverne fortsætter deres musikalske rejse på forskellige efterskoler, hvor Klejtrup Musikefterskole er den helt store aftager. Denne aften markerede således både en afslutning og en ny begyndelse for de dygtige unge musikere.

Talentklassen i Jammerbugt Kulturskole er et tilbud til særligt udvalgte elever i udskolingsalderen. Undervisningen har til formål at skabe grobund for musikalske fællesskaber mellem kommunens mange dygtige elever. Her er niveau og harmonisk holdsammensætning i fokus. Talentklassen er et fællesskab fuld af musik, venskaber og oplevelser. Eleverne kan se frem til høj faglighed, seriøsitet og mulighed for at nørde med ligesindede.

Afslutningskoncerten var en flot afslutning på et spændende skoleår for Talentklassen, og det var tydeligt at se, at eleverne har haft det sjovt og udviklet sig meget i løbet af året.

Se/hør nummeret ”Pin it down” fra koncerten ved afslutningskoncerten:

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn