Diana elsker mad og instagram og mange elsker at kigge med

Foto: @dianawnielsen
Print Friendly, PDF & Email

44-årige Diana W. Nielsen, som bor i Aabybro med sin mand og deres 2 piger, har Instagram som sin store hoppy, hvor hun nyder at udfolde sig kreativt med post af lækre billeder.

– Instagram er min hobby, hvor jeg nyder at udfolde mig kreativt. Nyder at kunne inspirerer med mine farverige madbilleder og forhåbentlig give inspiration til feks sommerens grillaftener, aftensmaden, eftermiddagskaffen eller borddækningen til jeres gæster. Så mangler i inspiration til dette er i velkommen til at følge mit univers på instragram @dianawnielsen, fortæller Diana W. Nielsen.


Og kigger man lidt nærmere på Dianas instagram er man da heller ikke i tvivl om, at hun har stor passion for sit hobby-arbejde.

Foto: @dianawnielsen