Det kan du med fordel anskaffe dig af selvpleje-tilbehør 

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Det kan du med fordel anskaffe dig af selvpleje-tilbehør 

Kender du følelsen af at komme hjem efter en lang dag, hvor du har tid til at nyde lidt afslapning og pleje dig selv? Det er en dejlig fornemmelse at forkæle sig selv med pleje og hygge om aftenen. For at det kan blive rigtig godt, er det en god idé at anskaffe sig en masse godt udstyr, som du kan bruge, når du har tid til det. Denne artikel præsenterer dig for en del udstyr og tilbehør, du med fordel kan overveje. 

Til badeværelset

Et af de områder, hvor du kan tilkøbe nogle  gode artikler, er badeværelset. Der har du nemlig mulighed for at forkæle din krop, og en glad krop kan have stor betydning for dit sind. Du kan eksempelvis se på:

  • en rundbørste, som fungerer som et styling-redskab til dit hår. Den er bedst at bruge, hvis du føntørrer hår og ønsker at give dit hår lidt ekstra fylde eller eventuelt bølger. Når du vælger rundbørste, skal du finde den rigtige størrelse, som passer til dit hår –til tykt og kraftigt hår skal du bruge en stor børste, mens du ved kort eller fint hår kun behøver en lille børste. 
  • Lækre cremer. Det er vidunderligt at smøre sin krop ind i en god, velduftende body lotion efter et langt bad eller at bruge en body scrub. Det kan føles som ultimativ selvforkælelse at bruge tid på at påføre en god creme. 
  • Gode hårprodukter. Det er både godt for håret men også for sjælen, for kvalitetsprodukter giver bare en større spa-oplevelse i badet. 

Til hyggeaftener i stuen 

Udover badeværelset kan du også med fordel kigge på udstyr til rare aftener og afslapning i din stue. Du kan for eksempel anskaffe dig nogle bløde tæpper, som du kan svøbe dig ind i, mens du læser eller ser en film. Hele oplevelsen af at sidde og slappe af i stuen bliver lige det bedre, hvis man pakker sig ind i noget blødt og lækkert imens. 

Du kan også overveje at anskaffe dig en smart kaffemaskine med kapsler, så du lynhurtigt kan lave dig selv en god, varm kop kaffe, du kan nyde under dit tæppe i stuen. 

Generelt i hjemmet

Andre, gode produkter til dig og din krop kan være at investere i et massageapparat. Du kan også overveje ansigtsmasker eller andet peeling-udsyr, hvis du nyder at passe på din hud.