Den manglende åbenhed!

Merete Fuglsang Hansen
Spidskandidat for Lokallisten Jammerbugt. Merete Fuglsang Hansen

Af Merete Fuglsang Hansen, Spidskandidat for Lokallisten Jammerbugt

Den manglende åbenhed!

Tak til Venstres formand og kandidat, Morten Grønborg Larsen for på forbilledlig vis at udstille, hvad der er galt i Jammerbugt kommune. 

-- annonce ---

At gå i takt – loyalitet, som det beskrives, er åbenbart den vigtigste kompetence som borgerlig politiker her i kommunen, må man forstå. Jeg siger nej! Jeg mener, at det er vigtigere at følge reglerne, være ordentlige, frihed til at tænke selv, have gennemsigtige beslutningsprocesser og lade borgernes stemme være nærværende og til stede på alle de måder, det kan lade sig gøre. Det er vigtigere at tage diskussionen i åbenhed og ikke klappe alle diskussioner af inden selve de afgørende møder. Det er vigtigere at være rigtige demokrater. Ja, sådan ser jeg det, og det er det politiske projekt jeg kæmper for. 

Og ja, jeg stemte på Lokallistens vegne for budget 2022! For alt det, jeg havde bedt om på forhånd, nemlig flere penge til vores stigende ældregruppe, ansættelse af flere planlæggere, så vi kan få opdateret vores forældede lokalplaner, 1,5 mio til infrastruktur incl. buslommer i Hune mv. var inkorporeret i budgettet. Men det betyder ikke, at jeg ikke har et tydeligt og klart politisk projekt. Et projekt om åbenhed som Venstre tydeligvis udstiller er fraværende her i deres seneste læserbrev.

Jeg havde ikke regnet med at Venstre ville bruge kræfter på at promovere mit kandidatur her i slutspurten af valgkampen. Jeg vil mene, at det er altid bedre at tale om egne politiske projekter end at forsøge at slå tvivl om andres. Men jeg siger alligevel tak til Venstre! Jeg kunne ikke selv have peget på en mere klar måde at understrege for borgerne, at noget er helt galt her i Kommunen. Den manglende åbenhed!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn