De fineste blomster skabt i silkepapir er vokset frem i Jammerbugt

Foto: Jammerbugt Kulturskole
Print Friendly, PDF & Email

Blomsterbørn til Billedkunst på Kulturskolen.

De fineste blomster skabt i silkepapir er vokset frem!


Billedkunst på Kulturskolen

Har du har lyst til at udforske forskellige metoder og materialer inden for billedkunstens verden, så er vores billedkunsthold helt sikkert noget for dig.

Igennem sjove øvelser og opgaver vil du få nye ideer til at skabe dine egne billeder. Vi arbejder med mange forskellige materialer og teknikker og maler, tegner, arbejder med ler, glas, papmache mm. Som en del af undervisningen kan der arrangeres ekskursioner til udstillinger og besøg hos kunstnere. Skolen laver selv udstillinger med elevernes værker.

I alt undervises der 13 uger á 90 min. i efteråret 2020. 
(Uge 38, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 og 51)

Underviser: Signe Højmark

Signe er uddannet kunstner og designer, og har i de seneste år udviklet sin virksomhed omkring bæredygtigt design og kunst. Signe har i mange år både undervist og selv produceret både små og store kunstprojekter for både offentlige opg private, samt stået for udstillings-arrangementer og andre kunstprojekter.

For Signe er billedkunsten et vigtigt element i vores trivsel og en måde at opleve verden på, som er et vigtigt supplement til hvad vi ellers lærer. Derfor lægger hun også vægt på den enkeltes måde at udtrykke sig på, og på hvordan vi kan give andre en oplevelse gennem tegning, maling, modellering og andre kunstformer.