Danmarksdemokraterne besøgte Birkelse Plejecenter

Kommunalbestyrelsesmedlem Kjeld Hedegård og Annette Engilbertsdottir Kirkeby fra aktivitetsudvalget hos Danmarksdemokraterne i Jammerbugt Kommune har besøgt Birkelse Plejecenter. På billedes ses de i samtale med plejehjemsleder Frank Johansen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Danmarksdemokraterne besøgte Birkelse Plejecenter

Kommunalbestyrelsesmedlem Kjeld Hedegård og Danmarksdemokraterne i Jammerbugt Kommune har besøgt Birkelse Plejecenter, hvor de fik en god snak med plejehjemsleder Frank Johansen, der fortalte om den daglige drift med dens opgaver og udfordringer.

Besøget er et udtryk for, at Danmarksdemokraterne i Jammerbugt Kommune vil arbejde målrettet for et bedre liv for de ældre i kommunen, så alle får et trygt og et godt liv.

– Et af de tiltag, som vi vil arbejde for at realisere, er, at hvert plejehjem får tilknyttet en plejehjemslæge, forklarer Kjeld Hedegård Nielsen.

– Samtidig er vi opmærksomme på, at de små øjeblikke giver mening. Derfor kræver det mange kompetencer og ikke mindst et stort hjerte at passe et andet menneske. Det betyder, at det er meget vigtigt fag – derfor skal det tales op og der skal arbejdes målrettet for en god kommunikation med de pårørende, lyder det fra Kjeld Hedegård Nielsen og Danmarksdemokraterne.

Stemningsbillede fra Birkelse Plejecenter Foto: Privat

– En måde at nå det på er at sætte fagligheden fri, lyder konklusionen. Endelig er der fra Danmarksdemokraternes side stor opmærksomhed på, at når den tid kommer, at livets lys brænder ud, så skal vi være med til at skabe rammerne for en god og værdig afslutning på livet – her er medmenneskeligt nærvær og hjertevarme en helt afgørende faktor.

– Besøget på Birkelse Plejehjem har givet en nyttig og inspirerende inspiration til politisk at arbejde videre med disse tanker og må, slutter Kjeld Hedegård Nielsen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn