Dagens bolig: Stråtækt idyl i 1. klit– mulighed for frastykning

Ørnegaardsvej 7 Kettrup Bjerge, 9480 Løkken
Print Friendly, PDF & Email

Spændende og charmerende stråtækt fritidshus yderst attraktivt beliggende i 1. klitrække i Kettrup Bjerge mellem Blokhus og Løkken.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Kuperet naturgrund på 14.790 kvm. direkte til stranden og Vesterhavet. Fra den kuperede klitgrund og huset er der fantastisk udsigt til områdets storslåede natur og kik til havet.

Køber har mulighed for at opdele grunden i 2 parceller, en grund på 2.500 kvm. med det bestående hus og badehus og en ubebygget grund på 12.290 kvm. i 1. klitrække direkte til stranden. En af de sidste muligheder for en ubebygget grund direkte til stranden i Kettrup Bjerge.

Huset er opført i 1939 i pudset mursten, stråtag fra 2005 og sprodsede termovinduer. Over de seneste år er huset gennemgået, moderniseret og fornyet, herunder med et badehus fra 2014. Nedsivningsanlæg er fra 2009. I huset er der blandt andet nyere køkken med nedgang til teknikkælder, klinkegulve, loft til kip i stue, brændeovn, trappe til stor hems med 2 enkelt senge.

Badeværelse med gulvvarme, toilet og bruseniche. Bryggers med toilet, vaskemaskine, tørretumbler og væghængt køjeseng. Soveværelse med 2 brede køjesenge og klædeskab. Integreret redskabsrum. Store fliseterrasser.

I badehuset fra 2014 er der gulvvarme, håndvask, brusebad med stor og lille bruser og udebruser. Et virkeligt spændende og charmerende fritidshus i rigtig god stand – som yderst sjældent udbydes til salg. Skal opleves.

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35