Dagens bolig: Poolhus ved Blokhus – Stort udlejningspotentiale!

Egebæksvej 20 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Spændende swimmingpool hus i udkanten af Blokhus by, med kæmpe udlejningspotentiale.

Huset er beliggende i 2. klitrække med sti direkte til Blokhus strand og Vesterhavet. Beliggende på dejlig ugeneret og kuperet naturgrund med udsigt til klitlandskab og skov, og med gå/cykelafstand til Blokhus by.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Huset er løbende moderniseret og fremstår over alt i rigtig flot vedligeholdelsesstand med gode ugenerede solterrasser rundt om huset. Indvendigt i dejlig lys stil og med loft til kip, samt godt lysindfald og udsigt fra store panoramavinduer.

Indvendigt med entre, gæstetoilet med håndvask, mellemgang til soveafdeling med 2 store soveværelser med dobb. sang og 2 gode værelser med 2 enkeltsenge i hver.

Lækkert lyst elementkøkken med hvide låger og alt i hvidevarer, i åben forbindelse til alrum med spiseplads med hems, hyggelig nedsænket stue med skøn udsigt til klitlandskab, brændeovnsindsats og udgang til terrasser, lækker poolafdeling med swimmingpool med klinkegulv og stort hjørnespa, samt adgang til stort badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og skøn sauna.

Lejeindtægt incl. forbrug var i 2018 mere end kr. 250.000,- på dette hus!! – Der er oplagt solcelleanlæg på huset, som sikrer lavere energiudgift

– Et skønt hus med attraktiv placering og rigtig god vedligeholdelsesstand – Forhør nærmere!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35