Totalrådgiver valgt til projekt Ny Skole i Jetsmark

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

En milepæl er nået i processen vedrørende den nye skole i Jetsmark. Opgaven som totalrådgiver har været i EU-udbud, og Kommunalbestyrelsen har valgt Norconsult-KAAI A/S som totalrådgiver på projektet.

Dermed er en meget vigtig samarbejdspartner fundet, da totalrådgiveren er med fra start til slut i hele projektet. De skal stå for brugerprocesserne, designe og projektere den nye skole og følge selve byggeprocessen for at sikre, at det hele forløber planmæssigt, indtil skolen er klar til at blive taget i brug i august 2021.

Norconsult-KAAI A/S var i konkurrence med Friis & Moltke og C.F. Møller, som også bød på opgaven.

De tre tilbud blev bedømt på både kvalitet og pris, og samlet set gav Norconsult-KAAI A/S det bedste tilbud. Generelt havde de tre tilbud høj kvalitet, og der er ingen tvivl om, at Norconsult-KAAI A/S har meget gode kompetencer og erfaringer med at bygge skole.

Og det er et stærkt hold, Norconsult-KAAI A/S stiller med – både fra egne rækker og fra tilknyttede underleverandører, som tæller bygherrerådgivere og specialister i skolebyggeri generelt, og i læringsrum specifikt både inden- og udendørs læringsrum.

Underleverandørerne er: D-K2 Bygherrerådgivning, Nordic Office of Architecture, Learning Spaces, ARKPLAN Byplan & Landskabsarkitekter.

På den nybyggede Aabybro Skole i Aabybro var Norconsult-KAAI A/S og D-K2 Bygherrerådgivning med som teknisk rådgiver og bygherrerådgiver, og er dermed kendte samarbejdspartnere for Jammerbugt Kommune.

”Vi får et rådgiverteam, som har leveret det bedste tilbud på papiret, og som vi erfaringsmæssigt ved leverer god rådgivning. Det er vi i Kommunalbestyrelsen meget tilfredse med, og vi glæder os til igen at arbejde sammen med Norconsult-KAAI og underleverandører”, udtaler Borgmester Mogens Christen Gade.