COVID-19: Ingen nye tilfælde i Jammerbugten i over to uger

Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland.
Print Friendly, PDF & Email

Det ser generelt positivt ud, når man kigger på tallene for antal smittede med COVID-19, og derfor åbnes der også mere og mere for det danske samfund.

Statens Serum Institut (SSI) offentliggør dagligt nye tal for udviklingen af virussen, og dykker man ned i tallene, kan man se, at der ikke er registreret et eneste nyt tilfælde af COVID-19 i Jammerbugt Kommune i over to uger. Der er således ikke registreret et eneste nyt tilfælde i kommunen siden den 6. maj.


Siden overvågningen af COVID-19 tilfælde startede, har der ifølge den nyeste rapport fra SSI været registreret i alt 27 tilfælde af COVID-19 i Jammerbugt Kommune. Antallet af testede i Jammerbugt Kommune er nu oppe på 2.570. Tallene er senest opgjort i dag kl. 8.00.

Til sammenligning var der i starten af måneden, den 1. maj, 1.362 testede og 24 positive tilfælde af COVID-19 i Jammerbugt Kommune.


8 af 11 nordjyske kommuner uden nye tilfælde seneste uge
I tallene fra Statens Seruminstitut kan man også se, at der i 8 af de 11 nordjyske kommuner ikke er registreret et eneste nyt tilfælde af COVID-19 i de seneste syv dage. Det drejer sig om Jammerbugt, Thisted, Morsø, Vesthimmerland, Mariagerfjord, Rebild, Frederikshavn og Læsø kommuner.

Antallet af testede er i hele Nordjylland nu oppe på sammenlagt 43.395, og der har i alt været 430 bekræftede tilfælde af COVID-19 i regionen. Der er i Nordjylland 589.936 indbyggere.