Claus Rom: Til Emmery, Trolle og Solberg,- der undrer sig… Jeg undrer mig også!

Claus Rom
Claus Rom (V) Medlem af Kommunalbestyrelsen Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email


Claus Rom: Til Emmery, Trolle og Solberg,- der undrer sig… Jeg undrer mig også!

AF Claus Rom Medlem af Teknik- og Miljøudvalget (V) Jammerbugt Kommune

Jeg undrer mig også, – ikke over en beslutning jeg har været med til at tage i Teknik-og Miljøudvalget, men over at mine kollegaer har behov for at kritisere min vurdering af sagen i Nordjyske.


I sagen med Fun Art er det sådan, at de forhold forvaltningen finder kritisable er anmeldt til politiet, og her vil den videre sagsbehandling også blive varetaget. Den tilladelse jeg er en del af at give, gælder for afholdelse enkelt-arrangementer. De regler der gælder for den form af arrangementer, skal selvfølgelig overholdes af Fun Art, som af alle andre der får den type tilladelser.

Formålet med mit arbejde i Teknik- og Miljøudvalget, er at opstille løsningsmuligheder der er til gavn for virksomheder og borgere i Jammerbugt kommune, – og ikke at mig styre af personlige subjektive holdninger til hvad der er rigtigt og forkert.

Her ud over undrer det mig, at samme tre kollegaer antyder kraftig, at min vurdering er påvirket af at der er en Venstre mand tilknyttet Fun Art. Tænker måske det er en lidt lavt, og at vi skal hæve niveauet en smule – selv om vi har forskellige holdninger.

LÆS OGSÅ: Emmery, Trolle og Solberg: Vi undrer os…

2 KOMMENTARER

  1. Jeg er så enig, Claus.
    Vi er valgt til at tage beslutninger. Jeg tager min beslutning indenfor den ramme der er lovgivningsmæssigt. Til gavn for dem der vil udvikle i vores kommune.

  2. Bare fordi at man vil investere i sommer landet , så skal man selvfølgelig følge lovgivende, , og ikke fordi der er en venstre mand, som er en del af inderkredsen af fortegnet,
    Ja så kender vi venstre igen igen
    Røv og nøgler

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn