Christian Hem: Johnny Solberg har da glemt noget 

Christian Hem
Christian Hem (V) medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Johnny Solberg har da glemt noget 

Af Kommunalbestyrelsesmedlem Christian Hem (V) Politisk ordfører

Jeg har med interesse fulgt et par læserindlæg skrevet af Johnny Solberg og Borgmester Mogens Gade, omhandlende den politiske ledelse af Jammerbugt Kommune og Grøn omstilling. 

Sagen drejer sig kort om et høringssvar som Jammerbugt Kommune har sendte til regeringen vedr. energi ørerne i Klim og i Rendbæk. Et høringssvar som økonomiudvalget har taget beslutning om. 

Solberg spørger ind til, om Mogens Gade er begyndt at glemme. Solberg er af den opfattelse, at han ikke fra politiske kollegaer eller administrationen har fået svar på hvem der taget beslutningen om fremsendelsen af dette hørringsvar. Jeg skal lade være usagt, om Johnnys konservative kollega Jørn Ravn Christensen, har kunne svare på spørgsmålet fra Solberg.  

Men det ligger klart, at det er her Johnny Solberg har GLEMT noget. 

Som medlem af økonomiudvalget blev jeg på vores sidste møde i teknik og miljø udvalget stillet tre spørgsmål. 

  1. Hvem har besluttet at afsende dette høringssvar? Mit svar var at det havde økonomiudvalget besluttet. 
  2. Hvem har lavet hørringsvarret. Mit svar var, at det kunne jeg ikke sætte navn på, da jeg ikke vidste hvem i administrationen der var forfatter til svaret. 
  3. Hvorledes proceduren i forhold til beslutningen var, som et punkt under orientering. Mit svar var, at jeg måtte henvise til borgmesteren og kommunaldirektøren. Jeg svarede således, da det er dem der forbereder og leder de politiske møder / forhandlinger, samt håndterer der hvor beslutninger træffes. 

Så Johnny Solberg er altså informeret, ud fra ovenstående spørgsmål og svar. Derfor er der måske lidt kækt, at mene at Borgmesteren administrer på egen hånd eller er glemsom.

LÆS OGSÅ: Johnny Solberg: Er borgmesteren begyndt at glemme?

1 KOMMENTAR

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn