Brovst får ny restaurant – Carnhed’s Corner er klar, før krudtet skydes af til nytår

Brovst får ny restaurant - Carnhed's Corner Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

   

Brovst får ny restaurant – Carnhed’s Corner er klar, før krudtet skydes af til nytår

Borgerne i Brovst bør snart være forberedte på, at en ny fin restaurant kommer til byen. Restauranten, der hedder Carnhed’s Corner, er ved at blive gjort klar på Jernbanegade overfor hvor Spar ligger nu.  

På dette sted håbes der, at der kan blive åbnet før nytår – og at sultne gæster kan komme til og få noget godt mad, der kan tilfredsstille både dem og deres knurrende maver. 

Restauranten er ejet af 32-årige Frederik Carnhed, som blev født i Norge men flyttede til Struer, da han var 10. For et år siden flyttede han så til Brovst med hans kæreste. Efter de nu har forelsket sig med lokalsamfundet, vil de give noget særligt tilbage til byen.   

Selvom Frederik tidligere har haft en række forskellige og spændende jobs som soldat og skiguide, har han nu stillet sig an til at udfylde sit 10-årige passionsprojekt med at blive kok og eje hans egen restaurant – og det kommer til at ske lige her i Brovst. 

Indtil videre er de direkte detaljer om menuen ikke hundrede procent parate. Til gengæld har Frederik sat nogle billeder op på Facebooksiden, der også hedder Carnhed’s Corner, hvor man kan få en lille smagsprøve på hvad for en slags mad, der kommer til at blive forberedt på restauranten.  

Restauranten er ejet af 32-årige Frederik Carnhed Foto: Privat

Frederiks filosofi når det kommer til service i restauranten er, at han vil levere de bedste oplevelser for hans kunder som overhovedet muligt. Han vil hellere bruge en time ekstra i køkkenet for at sikre madens kvalitet, og han vil hellere sige nej til nogle reservationer hvis det ville komme til at gå ud over hvor meget tid han har til maden.  

Hos Carnhed’s Corner har de gjort det helt klart, at de ikke ønsker at restauranten skal servere burgere og pizzaer for kunderne. Frederik mener andre i Brovst er bedre til det end ham, og at han vil fokusere på at give byen noget andet – en anden slags oplevelse.

Om indretningen siger Frederik, at vil han fokusere på en atmosfære fyldt med sjæl, passion og kærlighed. Lige nu er lokalerne for restauranten stadig ved at forberedes, men Frederik er også i gang med at forberede restaurantens fine glas, tallerkener og inventar, som skal bruges når Brovsts borgere kommer for at få et godt måltid.  

Hvis i er spændte på restaurantens åbningstider, dens menuer og dens atmosfære, så er det med at holde øje med Facebooksiden Carnhed’s Corner på Facebook. I et opslag på denne fra den 2. december har Frederik sagt, at han satsede på at restauranten ville være klar efter to uger – som så vil ca. være den 16. december. Vi for se om det holder – men to ting er i hvert fald sikre: Frederik arbejder stærkt på restauranten, og han glæder sig stærkt til at se folk kigge forbi.