Blokhus Winterlight Festival i hele februar

Foto: Skulpturparken.dk
Print Friendly, PDF & Email

Oplev en fortryllende og magisk vinterlysfest i hele februar måned 2020

Skulpturparken Blokhus inviterer til fortryllende og magisk vinterlysfest under navnet Blokhus Winterlight Festival, som finder sted dagligt fra 1. februar til og med 1. marts 2020.


Den 20.000 m2 store oplevelsespark i Hune ved Blokhus med udstilling af skulpturer indenfor sand, træ, sten og beton omdannes nu fra juletemaet Magisk Jul til også at være oplevelsesparken med Blokhus Winterlight Festival.

Parken besøges årligt af tusindvis af gæster, som kommer for at opleve de enorme sandskulpturer udarbejdet af professionelle sandskulptører fra hele verden.

Hvert år udformes nye sandskulpturer under nyt tema, og åbningen af parken med de flotte sandskulpturer i april plejer at være startskuddet til sæsonen.

Men de senere år har parken udvidet sæsonen til også at omfatte Magisk Jul i november og december, hvor skulpturerne og hele parkområdet oplyses af tusindvis af funklende julelys, spændende juleboder og hyggelig julemusik. 

Blokhus Winterlight Festival

Og som endnu et tiltag inviterer Skulpturparken Blokhus derfor fra 1. februar til og med 1. marts 2020 til Blokhus Winterlight Festival, hvor juletemaet afløses af vinterlys.

Her vil du kunne forvente at få en fortryllende og eventyrlig oplevelse med de flotte lys i den ellers så mørke vintertid. Tusindvis af lys vil skabe en flot stemning i den store oplevelsespark med rislende vand, skulpturer og musik.

Åbningsindvielse

Den 1. februar vil den nye vinterlysfestival blive markeret og fejret med et helt særlig indvielsesprogram:

Kl. 15.30:
Musikoptog gennem parken v/Brovst Pigegarde.

Kl. 16.00:
Åbningstaler v/indehaver John Andersen og borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade.

Kl. 16.10:
Musikoptog ud af parken v/Brovst Pigegade.

Kl. 16.15:
Junior rytmegymnaster fra PGU Gymnastik optræder med flotte lyskapper i Cirkelhaven.

Kl. 16.30: 
Vinterlysshowet starter og gentages hvert kvarter.