Bliv PR-frivillig: Stafet For Livet Jammerbugt 2024

Foto: Stafet for Livet Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Bliv PR-frivillig: Stafet For Livet Jammerbugt 2024

JOBANNONCE: Er du god til at fange folks opmærksomhed på SoMe? Har du erfaring med at skabe indhold og liv på Facebook og Instagram? Eller vil du bare gerne være med til at skabe synlighed omkring kræftsagen? Så vil vi meget gerne i kontakt med dig!

Vi er en gruppe frivillige, der så småt er gået i gang med at planlægge Stafet For Livet 2024. Vi ønsker at skrue endnu mere op for synligheden på sociale medier og nå bredt ud til kommende deltagere og derfor søger vi en frivillig til at stå i spidsen for vores PR-indsats på sociale medier.

Om Stafet For Livet

Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende event, som består af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor vi er sammen om at fejre livet og give håb og støtte til alle der er ramt af kræft.

Stafet For Livet Jammerbugt afholdes igen den 31. aug. – 1. sep. 2024 kl. 12.00 – 12.00 på Dyreskuepladsen i Fjerritslev.

Formålet med Stafet For Livet er:

– at skabe fællesskaber for mennesker ramt af kræft
– at skabe synlighed om bekæmpelse af kræft
– at bidrage med økonomisk og politisk opbakning til kræftsagen

Om opgaven som PR-tovholder
Din opgave som PR-tovholder er at stå i spidsen for kommunikationsindsatsen før, under og efter stafetten på vores Facebook og Instagram. Det er din opgave at sikre, at stafetten bliver markedsført, så flest mulige deltagere og Fightere går med i kampen mod kræft, og får en sjov, aktiv og mindeværdig dag. Der er også mulighed for at starte nye tiltag op og bringe nye idéer ind, som du ser, kan styrke synlighed og markedsføringen af Stafet For Livet i hele Jammerbugt kommune. Derudover er du kontaktperson for vores fotograf og skal skrive artikler til lokale medier.

Tidsforbrug
Din opgave er bl.a. at lægge opslag op på Facebook og Instagram, skrive artikler som synliggøre Stafet For Livet i perioden februar 2024 til stafettens afholdelse og igen efter stafetten frem til ca. oktober 2024. Du kan i høj grad være med til at fastlægge ambitionsniveauet, så det passer med den tid du har til rådighed.

Vi søger
Du skal være glad for at formidle tekst og billeder til vores målgruppe og have et godt kendskab til SoMe. Du behøver ikke have en kommunikationsfaglig uddannelse, men det er en fordel, hvis du har erfaring inden for området.

Vi tilbyder
Som PR-tovholder får du en unik mulighed for at få projekterfaring og kommunikationsværktøjer. Du kommer til at arbejde sammen med en engageret og erfaren frivillig gruppe, og du får mulighed for at sparre med en rådgivende konsulent fra Kræftens Bekæmpelse. Og vigtigst af alt – du kommer til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker berørt af kræft. 

Nysgerrig?
Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så vil vi meget gerne i dialog med dig. Bare send os en kort besked – så giver vi dig et kald!

Benyt denne adresse: crc@cancer.dk

Følg os på:

https://www.facebook.com/StafetForLivetJammerbugt

https://www.instagram.com/stafetforlivetJammerbugt

Læs mere på www.stafetforlivet.dk/jammerbugt

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn