Bliv klar til Halloween med uhyggelige negle

-- annonce ---

Det har aldrig været mere håndgribeligt at foretage skønhedsbehandlinger hjemmefra. Så grib muligheden for lave dine egne gelénegle og gør den festlige tid uhyggeligt gennemført.

Halloween er lige rundt om hjørnet og butikkerne bugner allerede med diverse Halloween genstande, pyntegræskar og frygtindgydende figurer.

Har du børn, er du sikkert for længst afsat til samtlige af dine børns Halloween arrangementer eftersom, at danskerne de senere år gradvist har taget Halloween til sig.

For mange er det en legesyg og fornøjelig højtid, og er du en af dem som elsker den, har du sikkert også gjort en masse ud af forberedelser, og glæder dig nu som et lille barn til at kunne tage hul på løjerne.

Hvad enten du er til uhygge og de skræmmende indslag ved Halloween eller ej, så har du mulighed for at deltage med dit eget udtryk. Og du behøver ikke nødvendigvis at være klædt fuldt ud som Dracula eller lign. for langt mindre kan sagtens vække opsigt og bidrage til en del af festlighederne.

Halloween-negle med fantasi

Ligesom vilde kostumer kan det give mening at pynte sig på mange andre måder.

Fx kan du farve håret sort, lave skrækindjagende makeup eller male dine negle. Og til netop dette har du mulighed for at lave rigtig gode effekter og virkelig vække opsigt hos både gamle og unge.

Måden hvorpå du skal lave dine gelénegle er i sig selv ret enkel. Du vælger en startpakke, som indeholder de mest nødvendige ting. Først renses neglen grundigt efter anvisningen i pakken. Der påføres gelé og evt flere farver, mønstrer, pynteting eller lign. og geléen skal nu hærdes under UV/LED lys.

Efter 3-4 ugers vokser neglene ud, og det bliver tid til at fjerne din Gel polish med acetone eller gelé som fjernes ved filning.

Er du ikke stålsat på ét look, så tag et kig i de nyeste magasiner eller online medier, og du vil hurtigt finde god inspiration til dine Halloween negle.

Hos webshoppen Neglefeber kan du fx få et særligt sammensat Halloween kit med specifikke græskar farver og tilbehør, således at du selv kan udsmykke dine gelénegle ud fra Halloween temaet.

Det er kun et spørgsmål om, hvad du er i humør til, og der er uanede muligheder for designet.

Design med gelé er for alle

Er du helt på begynderniveau indenfor neglebehandlinger til hjemmebrug, skal du ikke lade dig afskrække. Fx kan du starte med en simpel base af din foretrukne gelé og derefter tegne ved hjælp af sort Gel- polish og en pensel.

Motivet kan være en sort kat, en krage, revner i neglen, det er helt op til dig, og hvor avancerede du ønsker at neglene skal se ud.

Foruden tegninger findes der også andre teknikker, som kan give nogle utrolige effekter. Prøv evt at forestille dig negle med dryppede blod eller sort blæk, en ulv som hyler mod en måne af Nail art rhinsten. Er du slet ikke bekendt med rhinsten, så kan udvalget ses her.

Muligheder er mange, og det kan være rigtig sjovt at forene forskellige farver og værktøjer.

Har du ikke lyst til at dyrke det mørke og uhyggelige, behøver dine gelénegle slet ikke at være skræmmende for, at du kan være med i udsmykningen.

Der er masser af eksempler på negle med søde motiver, som stadig fejrer den uhyggelige højtid.

Vil du starte forsigtigt ud, kan du nøjes med en heldækkende orange Gel polish på hele neglen for at være med på farverne ved Halloween, men ellers er der mange andre milde figurer og motiver du kan prøve dig frem med. Som eks. at tilføje ansigter i sort Gel polish så neglene omdannes til græskar eller male hvide spøgelser, tilføje en flagermus eller spindelvævsmønster.

Har du små børn eller en hyggestund hjemme med veninderne, vil det uden tvivl være underholdende at finde på tegninger til neglene.

Der er altid masser af ideer at finde på nettet og sociale medier, så det giver rigtig fin mening at undersøge lidt forinden start, så du har indkøbt de rigtige farver og værktøjer til at begynde.

Vil du gerne gøre processen lidt lettere for dig selv, kan du med fordel købe Nail art stickers, som er klistermærker, der skal sættes ovenpå den færdige gelénegl. Det har en øjeblikkelig effekt, og så er du hurtigt klar og udsmykket til dagene omkring Halloween.

Bliv festens midtpunkt med nailart som samtale starter

Vær forberedt på at meget farverige negle og nailart ofte er en samtale starter, så du kan forvente dig at få mange nysgerrige blikke med på vejen og ikke mindst spændende kommentarer til dine udsmykkede negle.

Er du blevet fristet til at gøre lidt ekstra ud af den kolde tid og gøre skræmmende indtryk på din omgangskreds, så spring ud i et par Halloween klar negle med gelé.