Arrangement for iværksættere om netværk og kundetyper

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email


Iværksættere og yngre virksomheder inspireres med kundetyper, købsmønstre og erhvervsnetværk 

Mandag den 20. juni inviterer Vækst Jammerbugt kommunens iværksættere og yngre virksomheder til erhvervsarrangement. På programmet to helt centrale emner, som er væsentlige at have fokus på, når man driver virksomhed. Det fortæller erhvervs- og iværksætterkonsulent Lars Kronborg fra Vækst Jammerbugt.


”Der er rigtig mange ting at forholde sig til, hvad enten man påtænker at starte egen virksomhed eller er helt nystartet. Heldigvis er der også meget hjælp at hente, og det er dette arrangement, hvor vi sætter fokus på kunder og netværk, ét af eksemplerne på.  Bodil Tejg Krunderup fra Institut for kundetyper giver bl.a. deltagerne et unikt indblik i, hvorfor vi mennesker, og dermed vores virksomheders kunder køber, som vi gør. Det er unik viden, som kan bringes i spil allerede når man kommer hjem samme aften”.

Samme aften sættes der fokus på værdien af netværk med oplæg fra Lise Nordklitgaard, og ifølge Lars Kronborg er det netop et af de emner, hvor man hos Vækst Jammerbugt løbende hører iværksættere efterspørge flere tilbud.

”Vi rådgiver og vejleder årligt mange iværksættere, der ønsker at gøre drømmen om at starte egen virksomhed til virkelighed, og for mange kan det være en ensom affære. På mødet sætter vi derfor fokus på, hvordan iværksætterne kan skabe værdi ved at engagere sig i netværk. De introduceres også til både nye samt eksisterende netværk, de kan blive en del af. Blandt andet fra Sparekassen Danmark og Erhvervsforeningen Jammerbugt mfl.”

Arrangementet er en del Vækst Jammerbugts iværksætterkoncept StartUp Club Jammerbugt, som understøtter iværksættere og yngre virksomheder i at skabe, udvikle og drive sunde virksomheder i Jammerbugt Kommune. StartUp Club Jammerbugt er et gratis tilbud til alle iværksættere i Jammerbugt kommune. Udover iværksættervejledning i forbindelse med opstart af ny virksomhed med en af Vækst Jammerbugts iværksætterkonsulenter er der også mulighed for 3×2 timers gratis rådgivning hos eksempelvis revisor, advokat, marketing m.m. Efter opstart vil der desuden være mulighed for medfinansiering til køb af rådgivning, workshops, netværksarrangementer, yderligere sparring m.m.

Arrangementet foregår den 20. juni kl. 18-20 i Sport og Kulturcenter Brovst. Tilmelding er gratis og foregår via Vækst Jammerbugts hjemmeside.