Arkitekterne er ved at lave de første skitser til den nye skole i Jetsmark

Skolecenter Jetsmark Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Forårets og sommerens møder, workshops, studieture og de vision, værdier og succeskriterier for den nye Skole i Jetsmark er blevet samlet. Ud fra det er arkitekterne nu i gang med de første skitser til, hvordan den kommende skole kan indrettes og se ud.

I løbet af foråret og sommeren har Jammerbugt Kommune arbejdet videre med den nye skole. Kommunen har holdt tre workshops med brugere af skolen og de mange interessenter – blandet andet i nærmiljøet.

Dertil er der blevet holdt møder med personale og ledelse, byggeudvalgsmøder, ligesom styregruppen og byggeudvalget har været på studietur og fået inspiration. Det foreløbige resultat af de mange sideløbende processer er beskrevet i dokumentet ”Værdigrundlag mv.”

Ud fra de forskellige aktiviteter og vision, værdier og succeskriterier for projektet er arkitekterne nu i gang med de første skitser til, hvordan skolen kan indrettes, og hvordan den kan komme til at se ud.

En overordnet plan for skolen skal godkendes af Kommunalbestyrelsen i november. Forinden får alle interesserede lejlighed til at se og drøfte de foreløbige skitser mandag 30. september kl. 18.30, hvor der afholdes åbent borgermøde i Pandrupafdelingen.