Anders Rosengren Jensen tager en tørn mere i JammerbugtFC

Anders Rosengren Jensen
Anders Rosengren Jensen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Der er fuld gang i forlængelserne hos Jammerbugt FC frem mod et spændende fodboldforår, hvor momentum fra et velspillet 2020 skal fastholdes. Senest har Anders Rosengren Jensen også forlænget sin aftale med klubben.

Midtbanespilleren, der har taget turen op igennem klubbens egne rækker, er blevet en fast bestanddel af truppen og skal med en række divisionssæsoner i ryggen nu forsøge at tage endnu et skridt op ad udviklingsstien.


– Anders har i en periode været lidt i skyggen af vores øvrige centrale midtbanespillere, men har i efteråret grebet chancen, når han har fået den. Her har han leveret godt og er i det hele taget inde i en god udvikling. Anders kan stadig bygge på, men han har allerede nogle vigtige spidskompetencer som midtbanespiller og på standarder, og er en værdifuld spiller for os. Han er en dygtig 6’er i 2. division, beskriver cheftræner Bo Zinck om sin seneste forlængelse, som han mener er klar til at byde sig yderligere til.

– Anders er også en af flere fra vores egen ungdomsafdeling og det glæder mig, at vi har sikret os Anders resten af sæsonen. Jeg håber, vi kan bygge yderligere på den gode udvikling. Han har vist, at han er klar og nu skal det så være endnu mere i det nye år. Så endnu en dejlig forlængelse.

Anders R. Jensen sigter også selv mod at bygge på fodboldkompetencerne i det nye år, og det først og fremmest for at kunne bidrage mest muligt til de fælles mål, holdet har for sæsonen.

– Jeg har efterhånden en håndfuld år bag mig i førsteholdstruppen, hvor det personligt er gået lidt op og ned. Det sidste halve år har jeg spillet mere, end jeg har gjort i lang tid, hvilket jeg har været rigtig glad for. Derfor var det heller ikke en svær beslutning, at sige ja til en tørn mere i den blå trøje, siger klubmanden med det gode blik for spillet, de sikre pasninger og et god hug fra distancen.

– På den korte bane vil jeg personligt gerne fastholde min plads på holdet, og bidrage ved at tage mere ansvar på banen. Derudover har vi alle i truppen og omkring holdet et fælles mål om hurtigst muligt at sikre en plads i top 6. Er vi dygtige nok til at sikre den inden sæsonen går på hæld, må vi lave en ny målsætning derefter. Lige nu handler det i hver fald udelukkende om en plads i top 6, runder Anders af, alt i mens batterierne lades op til endnu en tørn for barndomsklubbens divisionshold.

Jammerbugt FC og Anders Rosengren Jensen har i første omgang forlænget samarbejdet frem til sommeren 2021.