Sommerjob i Fårup 2021 – Nye ansøgere har ansøgningsfrist i dag søndag den 3. januar

Fårup Sommerland
Foto: Fårup Sommerland
Print Friendly, PDF & Email

Såfremt du ønsker at komme i betragtning til et job i 2021 sæsonen, bedes du udfylde ansøgningsskemaet. Sæsonen starter d. 25. april og slutter d. 24. okt.

Er du ny i Fårup (dvs. ikke tidligere har arbejdet i Fårup) og ønsker at søge til 2021 skal du benytte dette link.

For at udfylde en ansøgning bedes du venligst benytte linket:
“send ansøgning” på denne hjemmeside 

Fårup

I Fårup er der ca. 460 ansatte, når de er flest og flere end 600.000 gæster besøger parken hver sommer.

OM Arbejdspladsen

Vi kan lige så godt sige det med det samme: Fårup Sommerland er en arbejdsplads ud over det sædvanlige. For selvom vi har masser af rutsjebaner, karruseller og Danmarks største vandland, er vi helt sikre på, at det stadig er de små øjeblikke, vores gæster tager med sig hjem.

De øjeblikke, hvor hele Falken synger med på “Skovsangen”. De øjeblikke, hvor en fræk medarbejder pludselig sprøjter vand på lillesøster. Og de øjeblikke, hvor lillebror får sit livs fødselsdagssang af et skrålende Fårupkor. Ja, kort sagt de øjeblikke, hvor smilet slet ikke kan stivne igen.

Den atmosfære kan vi kun skabe, hvis vi gør en ekstra indsats. Både for vores gæster og for vores medarbejdere. Netop det har Fårup altid været kendt for i Danmark, men i de seneste år har udlandet også for alvor lagt mærke til vores succes. I både 2010 og 2011 blev vores service kåret som verdens tredje bedste, og samtidig udråbte LO’s jobpatrulje Fårup til at være Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge.

Det er vi naturligvis enormt stolte af, og vi vil gøre vores bedste for, at udviklingen fortsætter de næste mange år.