Allstars Floorball fra Pandrup i topopgør den kommende weekend.

Logo: Pandrup Firma & Familie Idræt
Print Friendly, PDF & Email

Efter en længere periode med motionsfloorball er Allstars Floorball under Pandrup Firma & Familie Idræt vendt tilbage til den officielle Danmarksturnering i floorball i denne sæson. På søndag den 15. marts 2020 kl. 13.00 går det løs.

”Vi har holdt fast i en lille stamme fra tidligere og hygget os i de mellemliggende sæsoner, hvor vi kun har spillet denne fornøjelige og tempofyldte sport på motionsplan – og med en begrænset og skiftende medlemsskare,” udtaler klubbens nyvalgte formand Peter Bo Jensen.


”Efter ønske fra mange af vores nuværende spillere, valgte vi at tilmelde os den officielle turnering, hvor holdet altså senest har spillet i 2007 – dengang med en kort visit i landets bedste række. Denne gang er ambitionerne dog noget lavere. Vi har nogle få spillere tilbage fra 2007, men ellers har mange nye spillere meldt sig ind i klubben til denne vintersæson.”

Det er specielt tilgangen af spillere fra det tidligere hold i Trekroner og nye spillere fra blandt andet Tranum, Aabybro og senest Biersted, som har gjort det muligt at genindtræde i turneringen under Floorball Danmark, der organiserer alt officielt floorball I Danmark. Ligeledes er mange tidligere spillere fra det hedengangne Allstars-hold dukket op igen.

Billede af holdet mod Sæby

”Det har været et glædeligt gensyn, og det er tydeligt, at floorball-evnerne ikke helt er forsvundet, selvom man ikke har spillet i 12-13 år” udtaler Peter Bo Jensen.

Faktisk er motivationen, taktiske evner og energi stadigvæk høj blandt både nye og tidligere medlemmer i klubben, som nu tæller omkring 25 spillere til turneringsholdet. Derudover er der et par enkelte medlemmer, som stadigvæk kun træner med på motionsplan. ”Dem har vi også plads til” slår Peter Bo Jensen fast.

Spændende topkamp i vente
Til kampen den kommende søndag går holdet fra Jammerbugt på banen som nyt ubesejret tophold. Via en veritabel og hæsblæsende sejr i den seneste topkamp mod Sæby Floorball, hvor Jetsmark-holdet først formåede at slå sejren fast i den sidste periode, rykkede Jetsmark lige nøjagtigt forbi Sæby i tabellen og overtog dermed duksepladsen i 3. divisions nordlige liga med 13 point for 5 kampe.

Sæby må nu tage til takke med 12 point på en andenplads og 6 afviklede kampe. På tredjepladsen følger netop søndagens modstander fra Aalborg med 9 point for 5 kampe. Dermed bliver søndagens udsatte opgør på udebane mod Aalborg Flyers af stor og væsentlig betydning for Allstars Floorball.

Med en sejr kan Jetsmark-holdet bringe sig 4 point foran nærmeste forfølger og vil samtidigt indtage en yderst gunstig position frem mod de afsluttende to kampe i rækken. Den ene af disse kampe er faktisk returopgøret mod netop Aalborg Flyers, der gæster Jetsmark Idrætscenter den 22. marts. Dermed vil kampen på søndag også sende et signal om styrkeforholdet mellem de to klubber – og give en indikation af Allstars-holdets chancer for at forblive i front af puljen til sæsonens afslutning.

”Taber vi på søndag, er der til gengæld igen spænding i puljen, hvor både Sæby og Aalborg-holdet vil bejle til førstepladsen,” udtaler klubbens formand.

Selvom Allstars Floorball på nuværende tidspunkt indtager førstepladsen, vidner mange tætte kampe og smalle sejre om en pulje, hvor spændingen i mange kampe har været stor – og hvor afgørelserne først er faldet i de døende minutter af sidste periode.

”Vi har givet hinanden håndslag på, at ALLE spillere skal have lov at spille på holdet – både de rutinerede kræfter og de nye spillere, for det ER noget specielt at spille kamp i en turnering frem for den ugentlige træning i Jetsmark Idrætscenter,” slutter Peter Bo Jensen, der også glæder sig over den store tilgang af nye spillere til klubben, og den ekstra opmærksomhed, som dette medfører i floorballkredse i Nordjylland.