Advarsel: Flere færdselsuheld i vintervejret ved Brovst

Politi
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Advarsel: Flere færdselsuheld i vintervejret ved Brovst

Hjørring Politistation ser sig nødsaget til at udsende en advarsel, da det vinterlige vejr har ført til flere færdselsuheld i området. Politikommissær John Clemmesen fra sagscenteret på Hjørring Politistation deler oplysninger om de uheld, der er blevet anmeldt.

Flere Solouheld som følge af Glatte Veje

I løbet af de seneste dage har politiet registreret flere solouheld, hvor biler er kørt af vejbanen som følge af is og sne på vejene. To af de steder, hvor disse ulykker har fundet sted, er Lyngvej ved Arentsminde og Tranum Engevej ved Brovst.

Detaljer om Uheldene:

  • Lyngvej, Arentsminde: Et solouheld fandt sted fredag den 5. januar. Glatte vejforhold resulterede i, at en bil kørte af vejen.
  • Tranum Engevej: Et andet solouheld blev rapporteret søndag den 7. januar kl. 9.38. Her mistede en bilist kontrollen over køretøjet på grund af de vinterlige vejrforhold.

Opfordring til forsigtig kørsel

Politiet opfordrer kraftigt alle bilister til at udvise ekstra forsigtighed på vejene og tilpasse deres kørsel efter de aktuelle vejrforhold. Is og sne kan skabe farlige kørselsforhold, og det er essentielt, at bilister er opmærksomme og kører forsigtigt.

Politikommissær John Clemmesen understreger, at det er afgørende at tage de nødvendige forholdsregler for at undgå ulykker og sikre både personlig sikkerhed og sikkerheden for andre trafikanter.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn