Aabybro Svømmeklub afslutter sæsonen i Viborg

12 guldmedaljer, 4 sølv og 6 bronze tog Aabybro svømmerne med hjem. Foto: Aabybro Svømmeklub

Aabybro Svømmeklub afslutter sæsonen i Viborg

Før de sidste danske mesterskaber løber af stablen, tog Aabybro Svømmeklub i weekenden 17.-18. juni 2023 afsted til det sidste weekendstævne for konkurrencesvømmerne. 

-- annonce ---

– Her blev der svømmet hurtigt og slået adskillige personlige rekorder. Stævnet blev afholdt på Idrætshøjskolen og flere klarede det virkelig godt. Det blev også til lidt socialt, nemlig til et lille dyp for at blive kølet ned i Nørresø i Viborg, fortæller Stefan Stenberg Sørensen, Cheftræner i Aabybro Svømmeklub og fortsætter:

– Aabybro kom hjem med 12 guldmedaljer, 4 sølv og 6 bronze.

– Herudover kommer medaljerne fra bonus-race. Der var oprettet et ekstra afsnit, hvor svømmerne kunne konkurrere i 25m-distancerne. I dette afsnit blev der også vundet en masse medaljer, men da det var bonusløb, er de ikke talt med i det ovenstående.

– Den bedste svømmer målt på personlig udvikling, var Agnes Brix Rasmussen, der slog sine personlige rekorder hver eneste gang hun var i vandet. Det er altså ikke hver dag, at man har en PR-% på 100.

Nu arbejder Aabybro Svømmeklub videre mod DM Årgang i Holstebro, der løber af stablen d. 27. til 30. juni og DM Junior i Gladsaxe, der foregår fra 2. til 5. juli. Aabybro sender Christian Abrahamsen til Holstebro og hele 4 svømmere til Gladsaxe, nemlig Mads Poulsen, Sebastian Saugbjerg, Sebastian Porsborg og Sofie Jeppesen, slutter Cheftræneren i Aabybro Svømmeklub.

LÆS OGSÅ: Veteran- og Kræmmermarked i Tranum ER en del af noget større