ForsidePandrupStort byggeprojekt på vej i Pandrup

Stort byggeprojekt på vej i Pandrup

Print Friendly, PDF & Email

Stort byggeprojekt på vej i Pandrup

Et større boligprojekt er på vej i Pandrup Midtby, og Kommunalbestyrelsen har nu principgodkendt projektet, som indebærer renovering af Vestkystcentret og etablering af 49 boliger.

Private investorer ønsker at renovere Vestkystcentret i Pandrup. Investorernes plan er at bibeholde en del af centret som små butikker, mens udvalgte bygninger skal nedrives, og der i stedet skal opføres boliger. Derudover er planen at etablere p-pladser og et torv. Projektet er planlagt til at gå i gang i første kvartal af 2025.

Investorerne vil etablere i alt 49 boliger, som fordeler sig som ni rækkehuse, 30 boliger i to punkthuse og 10 boliger i længdehus.

”Ligesom vi også ser i andre dele af vores kommune, senest f.eks. også i Fjerritslev, så arbejder vi i Jammerbugt Kommune sammen med private investorer og boligforeninger om byggeprojekter til gavn for byens borgere og byens udvikling. I Pandrup er der efterspørgsel på f.eks. rækkehuse, så det her projekt kan måske også imødekomme noget af den efterspørgsel”, udtaler Borgmester Mogens Christen Gade om byggeprojektet.

Kommunalbestyrelsen har principgodkendt, at boligprojektet etableres jf. investorernes plan, at der udarbejdes en ny lokalplan, og at der afsættes penge til boligprojektet i Budget 2026.

1 KOMMENTAR

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER