ForsideBlokhusZombier overtager Blokhus: Kan du overleve årets mest populære løb?

Zombier overtager Blokhus: Kan du overleve årets mest populære løb?

Print Friendly, PDF & Email

Zombier overtager Blokhus: Kan du overleve årets mest populære løb?

Erhvervsforeningen Destination Blokhus, VisitJammerbugten og PGU Runners byder igen i år velkommen til en nervepirrende aften i skoven, der kræver mod (og selvfølgelig lidt hurtighed). Datoen er torsdag den 17. oktober, og det sker som en del af Blokhus Efterårsfestival.

Zombiernes forskningsstation

I år bygges løbet op om en fiktiv historie, der skal være med til for første gang at tematisere løbet.

Dybt inde i Blokhus Skov ligger en glemt hemmelighed: en tidligere forskningsstation, hvor ambitiøse forskere eksperimenterede med superkræfter. Deres forsøg gik frygteligt galt, da en virus spredte sig og forvandlede alle til zombier. Laboratoriet er væk, men skoven bærer stadig spor af fortiden, og zombierne lurer stadig i skyggerne, klar til at jage alle varmblodede, der modigt begiver sig ud på en ca. 2,5 km lang rute i skoven.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Inden man bevæger sig ud på ruten, udstyres hver deltager med 3 liv (stofhaler), som ægte sultne zombier vil forsøge at stjæle. De tre liv skal sættes fast i bukselivet, så det anbefales, at man ikke har en lang jakke eller andet, der besværliggør dette.

En skræmmende succes

Der er et deltagerloft på 1.000 personer for at sikre, at alle deltagere får en god oplevelse, og at der er præmier nok til alle. Sidste år blev billetterne revet væk og arrangørerne måtte melde udsolgt blot to uger efter frigivelsen af billetterne. Booking er derfor obligatorisk og kan gøres på: Blokhus Zombie Fun Run 2024 | PGU Pandrup (nemtilmeld.dk). Det koster kr. 75,- pr. person at deltage. Løbet starter kl. 17.00, og de sidste sendes ud på ruten kl. 19.30. Arrangørerne anbefaler, at familier med mindre børn deltager først på aftenen, inden det bliver alt for mørkt. Jo mørkere det bliver, jo mere skræmmende kan ruten virke. Da Zombie Run kan være lidt uhyggeligt, anbefales det også, at børn altid løber sammen med voksne, og det frabedes at medbringe hunde.

Alle de modige løbere, som “overlever” Zombie Run, med mindst 1 liv tilbage ved målstregen, modtager et sejt diplom samt en mindre præmie.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Blodig nyhed

For at gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig har arrangørerne i år lanceret en unik Zombie Fun Run T-shirt, som kan tilkøbes ved tilmelding. Den er perfekt som en souvenir fra en uhyggelig aften i skoven eller som en del af outfittet til løbet. T-shirten kan købes i forskellige størrelser og koster kun kr. 150,-.

Uhyggelige lyde

For dem, der ønsker at tage deres Zombie Fun Run-oplevelse til et nyt, skræmmende niveau, kan der downloades en lydfil med seje og realistiske lydeffekter, der vil få hjertet til at banke hurtigere, og sanserne til at være på vagt. Lydfilen er designet af en professionel lydmand, specielt tilpasset ruten i Blokhus Klitplantage. Når man booker, vil der være et link til lydfilen, som kan downloades på mobilen og afspilles igennem deltagernes egne høretelefoner.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Zombier søges

Til dem, der hellere vil jage og skræmme, så er der også mulighed for det. Bliv frivillig Zombie og hjælp med at give deltagere deres livs sjoveste og mest frygtfulde oplevelse. For at deltage som zombie skal man være over 18 år og komme udklædt. Kontakt Anne på 41 91 16 77 for mere information.

Hvem tør tage kampen op mod de sultne zombier?

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER